VIDEO Ovo dvoje staraca zbilja eksplicitno priča o seksu: "Radimo to jednakim žarom već 55 godina"

Screenshot: YouTube

SNIMKA iz 2014. godine, Isaac i Doris, dvoje staraca koji jako eksplicitno pričaju o svom seksualnom životu, ponovno je hit na društvenim mrežama. Ako ste propustili pogledati ili nemate želuca pogledati, prepričat ćemo vam.

Dakle, Isaac i Doris u videu koji prati klavirska pratnja (kao da će upravo pričati o prvom poljupcu, ispraćaju u vojsku ili prvom buketu cvjeća) pričaju o seksu rječnikom koji vjerojatno koriste njihovi unuci.

"Upoznao sam Doris kada je imala 19 godina i pozvao je u kino. Odbila je, ali bio sam uporan. I tako, jebemo se već 55 godina", započinje Isaac koji kaže da jednakim žarom uživa u seksu više od pola stoljeća.

"Zbilja je bitno u životu imati nekoga koga ćete žestoko ševiti. Kada me mladi ljudi pitaju za savjet za dugovječnost braka i seksualnog života, kažem im da je bitno naučiti se nositi s promjenama."

Doris se složila sa suprugom i dodala da je seks godinama sve bolji, jer se sve bolje poznaju. Dodala je da njezine grudi još uvijek pale njezinog muža, baš kao kada su imali dvadeset. 

Video je podijelio Youtube korisnike, pa mnogi tvrde da su Isaac i Doris samo dobri glumci jer je nemoguće da netko u njihovoj dobi koristi termine koje njih dvoje nonšalantno izgovaraju.

Pročitajte više