VIDEO Biste li pobijedili u zabavnom kvizu? Evo kako su prošli influenceri

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: Podravka 

RECEPTURE i omjeri povrća različiti su i podložni varijacijama, ali ajvar je već dio hrvatske tradicije. Kao prilog na tanjuru se nađe uz gotovo svaki obrok, bilo da je riječ o običnom sendviču ili ukusnom ručku. 

Iako su procesi izrade ajvara i receptura različiti ‘’od kuće do kuće’’, glavni sastojak je paprika. To je ujedno bilo jedno od pitanja koje smo postavili influencerima u zabavnom kvizu. 

Klara Petrović i Igor Jadan odgovarali su na pitanja vezana uz povijest Podravke, a svakim točnim odgovorom dobili su pravo pojesti jedan prilog sa svog tanjura, i to, naravno, uz ajvar. 

Pitanja su bila o Podravki zbog njihovog novog, dosad neviđenog ajvara u boci. Ajvar Squeeze tako se može ponijeti bilo kamo i bilo kad, a uz praktično pakiranje, više nema nereda i može se lakše nanijeti na prilog. Sastoji se od pomno biranih paprika i patlidžana, a uz to je i bogat vitaminima. 

"Ja ajvar jedem samo na žlicu", rekao je kratko Igor Jadan, dok je Klara Petrović zaključila da ajvar stavlja samo u variva.

Tko se najeo više ajvara i pobijedio te biste li znali odgovore na zabavna pitanja, pogledajte u videu!

Sadržaj donose Index i Podravka u skladu s najvišim profesionalnim standardima

Pročitajte više