VIDEO Ovako pravi muškarci iskreno govore o osobinama onih "pravih"

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: NIVEA

Brada, snaga, smisao za humor? Tri muškarca na misiji su da nam otkriju što muškarca čini pravim muškarcem.

Muškarci diljem svijeta svakodnevno se susreću s predrasudama i stereotipima koji ostavljaju traga na njima. Naučili su vrlo rano da bi trebali “očvrsnuti“, ne pokazivati baš sve osjećaje i izgledati muževno.

Kristijan, Gordan i Filip imaju različite stavove o osobinama pravog muškaraca pa smo ih pitali da ih pojasne. Pogledajte kako su se snašli pred kamerom.

Pravi muškarci se ne šminkaju

Od trojca pred kamerom samo je jedan rekao da se slaže s tim da se pravi muškarci ne šminkaju, a onda se pokušao izvući…

“Ja se ne šminkam, ali opet, liberalan sam pa onda…“, počeo je.

Drugi je kazao kako se ne slaže s njim i da se definicija pravog muškarca ne definira fizičkim izgledom, dok je treći dodao da mu nimalo nije sporno ako neki muškarac želi prekriti podočnjake šminkom.  

Pravi muškarci ne plaču

Sva trojica složila su se da se ne slažu s ovom izjavom.

“Pravi muškarac se ne boji pokazati emocije“, kratko je zaključio Filip, a i Kristijan i Gordan su dali svoje obrazloženje.

„Jako je nezdravo učiti male dečke da ne smiju plakati“, naglasio je Gordan.

Osim ovih tvrdnji, pitali smo ih još slažu li se s time da pravi muškarac mora biti fizički dominantan i da muškarci premalo razgovaraju o svojim osjećajima. Odgovori su nas iznenadili.

Pravi muškarac brine o svom zdravlju i izgledu

Reakcija na ovu tvrdnju bila je ista kod sve trojice.

“Svaka osoba bi trebala brinuti o svom zdravlju prvenstveno, a na kraju krajeva i izgledu“, kazao je Kristijan, a Gordan se nadovezao.

“I ako se brineš za zdravlje, da će i fizički izgled biti bolji.“

“Ti si osjećajan muškarac“

Njihove iskrene odgovore na težak set tvrdnji koje ostavljaju traga na svačijoj koži odlučili smo nagraditi poklon paketom. Gordan je na sebe preuzeo posao podjele “plijena“, pa je novim prijateljima dodao Niveine proizvode za njegu kože iz linije NIVEA MEN Sensitive. Namijenjeni su svim muškarcima, a posebno onima koji imaju osjetljivu kožu i žele trenutačnu njegu te zaštitu od iritacije.

Filipu se svidio gel za tuširanje 3u1.

“To je ono što muškarci vole. Muškarci bi najradije 9u1 da mogu“, rekao je iskreno.

“Ovdje imamo jedan aftershave koji je također s nula posto alkohola što je jako bitna stvar kod brijanja zato što mnogi muškarci zbog alkohola dobiju mitesere, akne i razne kožne nepravilnosti“, kazao je.

Sponzorirani sadržaj donose Index i NIVEA u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više