VIDEO Pogledajte razgovor: Evo što je Steve Harvey rekao Miji Negovetić

Screenshot: Facebook

"PRIZNAJMO, svi smo pred ogledalom glumili da smo poznati pjevači, ali ova mala velika zvijezda stvari je digla na višu razinu. Iz Hrvatske nam dolazi 13-godišnja Mia", najavio je Steve Harvey Miju Negovetić u showu "Little Big Shots".

Nakon što su sjedili, komentirao je da je jako lijepa, a Mia je skromno rekla: "Hvala". Potom ju je zamolio da kaže nešto na hrvatskom, a Mia mu je rekla: "Bok, kako si", a potom to prevela na engleski. Harvey je zatim prilično uspješno ponovio njene riječi na hrvatskom.

"Ispričat ću vam kako smo je pronašli. Vidjeli smo njen video sa školske priredbe u Hrvatskoj, poslali smo e-mailove veleposlanstvu, pa smo došli u kontakt sa školom, koja je kontaktirala njenu mamu. Bilo je to pravo putovanje, ali tako je završila na ovoj sofi", rekao je.

Intervju Mije Negovetić sa Steveom Harveyem

[EKSKLUZIVNO] Za sve one koji nisu bili u mogućnosti gledati Little Big Shots radi Mije, mi vam donosimo cijeli razgovor sa Stevenom Harveyem!

Posted by Mia Negovetić FP on 21. ožujka 2016

"Mislila sam, oh moj Bože, idem u Los Angeles, u Hollywood. Bila sam jako uzbuđena", rekla je Mia.

Harveya je zanimalo želi li postati pjevačica u budućnosti.

"Volim peći kolače i torte, ali zbilja volim i pjevati. Voljela bih biti slastičarka/pjevačica", rekla je i nasmijala sve.

"Jesi li puno vježbala?", pitao je voditelj, a Mia ga je kao iz topa pitala što i nasmijala sve u studiju.

"Sviđaš mi se, mislim da imaš divnu osobnost", rekao joj je Harvey i najavio njen nastup koji je osvojio Ameriku. 

Pročitajte više