Video - Potez očajnice: Kirstie Alley kilograme odlučila gubiti u reality showu

POTPUNO zapuštena glumica Kirstie Alley u posljednju se u nizu bitki protiv suvišnih kilograma odlučila zaputiti u reality showu "Kirstie Alley`s Big Life", koji će s emitiranjem započeti 21. ožujka. Dobitnica Zlatnog globusa i dva Emmyja posve se izobličila, a mnoštvo suvišnih kilograma nakupila je od kada se kao samohrana majka u potpunosti posvetila odgoju svoje dvoje djece, sina i kćeri tinejdžera.

Glumica posljednjih godina nema sreće u ljubavi pa će kroz show gledatelji imati prilike pratiti i njenu očajničku potragu za novim partnerom. "Show će me prikazati onakvom kakva jesam i biti će jako zabavno", rekla je Alley.

Komičarka koja je svojedobno opisala svoje tijelo kao "debeli vlak smrti čija vožnja nikako da prestane", već je pokušala gubiti kilograme pod povećalom javnosti. Tako je do 2008. godine, pune tri godine, bila zaštitno lice kampanje za tvrtku Jenny Craig, koja je pravi guru za gubljenje težine. U te tri godine Kirstie je uspjela izgubiti više od 30 kilograma, zbog čega je postala "poster djevojka" za razne programe zdravog mršavljenja. No, onda je u svega nekoliko mjeseci ponovno nabacila hrpu kilograma pa su je čelnici tvrtke proglase nekompatibilnom za predstavljanje njihovog programa za učinkovito mršavljenje i otpustili je.

Pročitajte više