VIDEO Poznata vlogerica digla paniku na YouTubeu: Fanovi mislili da je oteta, uključili i policiju

 Screenshot: YouTube

FANOVI britanske video blogerice Marine Joyce podigli su pravu buru na društvenim mrežama nakon posljednjeg videa koji je objavila.

Naime, obožavatelji su se iz nekog razloga prepali da je Marina oteta i da je teororisti koriste kao mamac za nove napade. Cijela stvar je otišla tako daleko da se na društvenim mrežama pojavio hashtag #savemarinajoyce, a čak se i policija uključila u slučaj. 

Naime, fanovima se učinilo da u svom posljednjem video blogu Marina tiho izusti: "Upomoć", a na videu prije toga su pomislili da vide pištolj u pozadini. Sve ih je to natjeralo da se zabrinu za sigurnost svoje omiljene vlogerice.

Nakon svega toga, Marina je na svom Twitteru objavila poziv fanovima da dođu partijati s njom u istočni dio Londona u 6.30 ujutro. Tada je cijela stvar eskalirala,  fanovi su zaključili da teroristi koriste Marinu kao mamac za nove napade. Na društvenim mrežama je nastala potpuna histerija, tviteraši su upozoravali i molili ljude da ne idu tamo, a nije ih smirilo ni kada se vlogerica oglasila i poručila svima da je dobro.

U cijelu priču se uključila i policija. Policajci su otišli do Marine provjeriti je li s njom sve u redu, a kada su ustanovili da jest, fanove su o tome obavijestili na Twitteru. Kada se panika oko otmice smirila, fanovi su počeli nagađati da se Marina bori s psihičkom bolešću ili da uzima neke droge, jer im se čini "drugačija".

No, kako to obično biva, ispalo je da je cijela stvar bila samo način da se privuče još više gledatelja na njen YouTube kanal, što je ponovno uznemirilo fanove, podiglo još jednu buru komentara na društvenim mrežama i stvorilo nove hashtagove koji pozivaju na njen bojkot.

Pročitajte više