Video - Poznati na Sljemenu: Tony skija otkad je prohodao, Valentić sina još nije naučio

MUŠKA utrka ovogodišnje Snježne kraljice privukla je još više posjetitelja nego ona najboljih svjetskih skijašica od prekjučer. Među 18 tisuća posjetitelja na Sljemenu našli su se i brojni poznati, koji su došli pružiti potporu Ivici Kosteliću. Iako je našem najboljem skijašu pobjeda izmakla za dva mjesta, svi su se odlično proveli i na sljemenskim je tribinama vladala sjajna atmosfera.

Politička elita iz naše zemlje također je došla pogledati mušku utrku. Premijer Milanović sa suprugom, predsjednik Josipović, ministar Čačić i gradonačelnik Bandić, koji je već tradicionalno uvijek na Sljemenu dok traje Snježna kraljica, iako sam ne skija, kako nam je rekao, navijali su za Ivicu i bodrili ga s tribina.

Tony Cetinski došao je na drugu vožnju, nakon koje je nastupao u VIP šatoru, kao i poznati i jako popularni violončelistički dvojac 2Cellos. Tony se dobro pripremio za navijanje te se veselio fešti ako Ivica pobijedi, no sigurno se dobro proveo i slaveći treće mjesto.  Kaže da i sam skija: "Već otkad znam hodati, ali nisam aktivan previše. Odem rekreativno, i ove godine ću također, na neku vikend varijantu", rekao nam je Tony.

Tony Cetinski: Uredno prijavljujem prihode i plaćam porez


Odmor nakon blagdana sigurno će mu dobro doći, jer je za doček svirao. "Svirali smo i doček u Budvi i reprizu. Nije mi to neki problem, isto mi je kao i svaki drugi dan", kaže pjevač. "Nakon toga poplaćam porez državi, platim si doprinose, sam ih plaćam jer prelazim nivo zarade koji je granica da ti HGU to plaća, sve to uredno prijavljujem i plaćam", naglašava Tony. Nakon što sve uredno poplaća, sigurno mu ostane i pristojna zarada, ali Tony kaže da se ne radi o astronomskim ciframa koje se spominju u medijima. "To je ipak malo pretjerano".

Na Sljemenu je bila i Indira Vladić, koja je također nastavila feštati u VIP šatoru, u kojem su tijekom dana bili i Antonija Šola, Bernard Krasnić, koji sa sobom nije poveo suprugu Ninu Badrić, Mario Valentić, Gordan Giriček, Lana Banely, Boško Balaban, Davor Bernardić, Zrinka Vrabec Mojzeš, Marija Cvitanović, Ivana Brkljačić, Dražen Ladić, Bianca Matković, Vladimir Faber, Alberto Tomba, Vojko Obersnel te brojni drugi. Neki od njih su nam u videu ispričali kako se zabavljaju, skijaju li i sami te imaju li kakvih dogodovština sa snježnih padina.

Pročitajte više