Video - Poznati na Snježnoj kraljici, Korana Gvozdić više je ljetni tip: Znala bih složiti snješka da treba

SKIJAŠKI spektakl na Sljemenu i ove je godine privukao brojne poznate koji su bodrili svjetske skijašice na Snježnoj kraljici. Iako Hrvatska nije imala predstavnicu na ženskoj utrci, natjecateljice su imale glasnu potporu, pa i s VIP tribine. Vjerojatno najfotografiranija bila je djevojka Ivice Kostelića, Elin Arnarsdottir, koja je utrku pratila sa svojom potencijalnom svekrvom, Maricom Kostelić. Slavni brat i sestra, Ivica i Janica, nisu se pokazivali na tribinama, iako su bili na Sljemenu. Sreli smo ih nakon završetka u Tomislavovom domu, ali nisu bili raspoloženi ni za fotografiranje ni za razgovor.

Janičinia bivša kolegica Nika Fleiss na Sljemenu je radila, komentirala vožnju te nam je otkrila da baš nema vremena za zabavu te se nije stigla provoditi. Priznala nam je da joj nedostaje skijanje. "Fali mi jako ovaj dio na terenu. Ovdje radim, komentirala sam prvu utrku, pomažem u organizaciji, još nije došlo do provoda. Ne znam hoće li biti partyja, ja moram još raditi, nemam slobodnog vremena. Ali ni ne treba mi, dosta sam se odmorila", rekla nam je Nika. Iako se više ne natječe, skijanje je za nju i dalje aktualno, jer ima svoju školu skijanja.

"Dok sam bila mlada, a davno je to bilo, čak sam i trenirala u nekoj fazi, ali to je bilo prije Kostelića, to je bila druga era"

Popularni zimski sport jako voli i Mirna Zidarić, koja nam je otkrila da je i sama trenirala skijanje. "I ja skijam, dok sam bila mlada, a davno je to bilo, čak sam i trenirala u nekoj fazi, ali to je bilo prije Kostelića, to je bila druga era, bilo je teško i komplicirano. Ali obožavam skijanje, predivan je to sport, trudim se iskoristiti svaku priliku da odem na snijeg", rekla nam je novinarka. I ove se godine sprema za odlazak na neko skijalište: "Ove godine je bio veliki problem s nedostatkom snijega, već smo mislili nekoliko puta ići na otvaranje sezona, pa nismo mogli, ali idemo sad ovaj tjedan od 7. do 14. siječnja. A kad su staze otvorene, i kad ima snijega, dolazim i na Sljeme", rekla nam je Mirna.

Novinarka je na Snježnoj kraljici radila, ali se usput i dobro zabavila zahvaljujući sjajnoj atmosferi. "Jako sam ugodno iznenađena. Svi znamo da je prvi put ženska utrka bez hrvatskih predstavnica, ali svejedno je došlo jako puno ljudi, to mi je predrago. Odlična je atmosfera, iako sam ovdje radno. Stvarno svjetski događaj, ako je ovoliko ljudi došlo cure podržati, mogu si tek misliti kako će biti u četvrtak kad bude Ivica skijao", kaže Mirna.

Korana ne skija i više je ljetni tip, ali znala bi napraviti snjegovića da zatreba

Na Sljemenu je bila i Korana Gvozdić, koja ne skija, ali voli gledati utrke. Rekla nam je kako joj sanjkanje puno bolje leži, a da zatreba, prisjetila bi se i kako se snjegović radi. Lijepa voditeljica kaže da joj je na Kraljici odlična atmosfera, pa planira doći i na mušku utrku i veseli se navijanju za Ivicu. Usput nam je otkrila i kako se ona zabavlja zimi te kako je provela blagdane, što možete pogledati u videu, kao i razgovor s Hrvojem Šalkovićem, koji je također došao na Sljeme podržati Kraljicu, ali više se veseli muškoj utrci, kad će navijati za Ivicu. Otkrio nam je je li sportski tip, gdje na Sljemenu najviše voli provoditi vrijeme te još puno toga. Na Kraljici su bili i Milan Bandić, Duško Ljuština, Vjekoslava Bach, Jelena Pavičić Vukić, Lana Banely, Amir Kazić Leo te drugi.

Pročitajte više