Pred oltarom prvi put vidio svoju buduću ženu: "O sranje"

Screenshot: Youtube

MNOGI ljudi svoje vjenčanje smatraju jednim od najljepših iskustava u životu, ali kod Seana iz Adelaidea u Australiji to nije bio slučaj.

On je, naime, kao jedan od sudionika australskog reality showa "Brak na prvi pogled" svoju buduću ženu vidio tek na dan vjenčanja, a taj ga susret, čini se, nije previše oduševio.

Osim što nije mogao sakriti razočaran izraz lica, Sean je promrmljao: "O, sranje".

Njegova je mladenka Jo imala sasvim drukčiju reakciju.

"Ne samo da je ispunio moja očekivanja, već ih je i nadišao. Kao da sam osvojila jackpot. On je baš za mene. Ne može biti savršeniji", rekla je ona nakon vjenčanja.

Razočarani mladoženja je za svoj reakciju odlučio okriviti loša iskustva iz prošlosti. Objasnio je da je prije dvije godine doživio prekid desetogodišnje veze koja ga je ostavila slomljenog srca.

"Bio je to težak prekid. Nitko nije učinio ništa loše, nije bilo prevare ili nečeg sličnog. Ona je jednostavno poludjela za fitnessom i počeli smo se udaljavati. Zajedno smo posjedovali veliko zemljište i ona odjednom nije imala vemena za mene i brigu za životinje. Bilo je teško jer sam morao preuzeti odgovornost za farmu. Zadržao sam sve životinje. Kad smo prekinuli imali smo devet pasa, dvije alpake i dva konja", ispričao je on.

Što se tiče situacije sa Jo, priznao je da nije baš oduševljen izborom.

"Mislim da se nije odmah dogodila velika iskra između nas", rekao je producentu.

Iako je Seanova mladenka bila oduševljena njime, brak im nije potrajao, piše Unilad.  

Pročitajte više