VIDEO Prikazana dugoočekivana incestuozna scena seksa u "Igri prijestolja"

Screenshot: Youtube/Twitter

U NAJNOVIJOJ epizodi "Igre prijestolja" gledatelji su napokon došli na svoje i dobili par za koji su već dugo navijali. Naime, nakon pregovora sa Cersei, kad su se tenzije malo smanjile, Jon Snow je napokon skupio hrabrosti i pokucao na vrata spavaonice Daenerys Targaryen, a vjerni obožavatelji serije bili su nagrađeni još jednom vrućom scenom seksa.

Nekima bi užitak mogla pokvariti činjenica da je dvoje ljubavnika u krvnom srodstvu, iako to oni još ne znaju. Budući da znamo da je Jon sin Lyanne Stark i starijeg Daenerysinog brata Rheagara Targaryena, ona je ustvari Jonova tetka.

Iznenađujuće ili ne, mnogobrojni fanovi serije nisu ni malo zgroženi incestom, već i dalje navijaju za uspjeh ovog dugoočekivanog para.

"Znate li zašto je 'Igra prijestolja' toliko nevjerojatno dobra? Ne samo da su nam pokazali incest, već su nas dobili da navijamo za njega", sažeo je jedan fan na Twitteru.

"Nikad nisam bio toliko sretan zbog incesta", složio se drugi.

"Dakle, 'Igra prijestolja' me naučila da mi smeta incest između blizanaca, ali nemam ništa protiv onoga između tete i nećaka", zaključila je treća.  

Pročitajte više