Video: Prve suze u Big Brother kući, Ema ostala bez odjeće

PRVO izbacivanje stanara iz Big Brother kuće donijelo je trenutno olakšanje stanarima, ali ne zadugo. Nakon što je sinoć Duško izašao iz "luksuzne kuće" i preselio na "smetlište", stanari su dobili prvi zadatak. Veliki brat im je dao kuvertu u kojoj je pisalo "Nekog će pogoditi otrovna strelica". Stanari su morali spakirati svoje stvari i okupiti se u spavaćoj sobi. Stvari, spakirane u koferima, ostavili su u ostavi. Nakon toga, putem zvučnika obratio im se Duško. Rekao je kako zahvaljuje stanarima što su ga izbacili, jer nije siguran bi li izdržao još nekoliko dana u kući. Napomenuo je kako nikome ne zamjera zbog svega izrečenog u nominacijama, a posebno je pozdravio Milu kojoj je rekao da će "do kraja života žaliti što nije ostao u kući zbog nje". Na kraju je rekao da će on odaslati prvu otrovnu strelicu te da zbog toga Emi mora oduzeti stvari.

Kad je Ema to čula, rasplakala se. Bojana i Mila su je tješile i govorile da će joj posuditi neke svoje stvari, no Marijana je nešto tiše, u razgovoru s Nikolom rekla kako nije u redu da Ema ostane bez stvari, jer joj nitko ne može posuditi odjeću. "Kako ću joj ja posuditi majicu, njoj je sve veliko", rekla je zabrinuta Marijana. Ema se ubrzo smirila i rekla kako je sretna što nije spakirala donje rublje i čarape, već samo odjeću. Njen je kofer uzeo izvjesni "nindža" koji se pojavio u dvorištu i njene je stvari spakirao u crne vreće. Stanari su ga u čudu gledali i čak su u jednom trenutku mislili da dolazi novi kandidat u BB kuću.

Za to vrijeme, atmosfera na "smetlištu" je bila mirna. Tamošnji stanari su se upoznali s Duškom te čekali da im se ugase svjetla kako bi mogli na spavanje. U glavnoj kući, još uvijek nema većih sukoba. Svi se polako upoznaju i veći dio vremena provode u kuhinji ili boravku. Bojana i Nemeš su sjedili zagrljeni na krevetu, a Ema je "tukla" Milana.

Drugo jutro ukućani su još bili pod utjecajem sinoćnjeg zadatka. Ema je kopala po ladici sa svojim stvarima, ne znajući što da obuće pa je jednostavno uzela stvari koje je sinoć imala na sebi. Svi su se okupili u kuhinji i raspravljali oko doručka. Slavica je u kuhinji glavna, svima dodaje stvari i nju svi konzultiraju oko toga što će se taj dan jesti. Većina ukućana joj se obraća s "mama". Treći dan je pokazao da stanari i dalje imaju velikih problema s kaznama. Danas je Soraja kažnjena za 500 eura i pet eura od kućnog budžeta, jer je zaboravila mikrofon.

Pročitajte više