VIDEO Purani izvodili jezivi ritual oko mrtve mačke, svi se pitaju zašto

Screenshot: Twitter

JEDAN korisnik Twitter vidio je grupu divljih purana kako hodaju u krug oko mrtve mačke na ulici te snimio video koji je podijelio na Twitteru. Izgleda kao da izvode nekakav ritual poslije smrti i prilično je jezivo.

"Vidio sam najčudniju stvar ovo jutro... Mačka je ubijena nasred ulice i grupa od 30 divljih purana hoda u krug oko nje... Ne kako bi je ubili, već kao nekakav ritual", napisao je uz video.

Zaista, što se se točno dogodilo ovdje? Nagađanja o ovom čudnom događaju proširila su se društvenim mrežama.

Divlji purani inače ne jedu mačke, već se hrane biljkama, insektima i bobicama tako da je nisu planirali pojesti. Ipak, mačke su predatori za purane i iz tog razloga neki smatraju kako je ovo predstavljalo njihov slavljenički ritual.

Ne postoji niti jedan zabilježen slučaj u kojem su purani izvodili "pogrebe" ili rituale za mrtve kao neke druge životinje, no možda je ovo početak nečeg novog za njih.

Neki su spomenuli kako se životinje ponekad čudno ponašaju prije oluja ili prirodnih katastrofa, te kako je ovo možda predznak nadolazećeg nevremena.

Korisnici Twittera su zbunjeni i svi su u potrazi za pravim objašnjenjem ovog fenomena. Neki su imali prilično smiješne komentare.

"Čekali su te da održiš posmrtni govor", napisao je jedan korisnik.

"Nisam siguran što se događa, ali moraš pobjeći iz tog grada glavom bez obzira", napisao je drugi korisnik.

 

Pročitajte više