VIDEO Reakcija Rihanninog dečka na njen nastup na Super Bowlu je hit

Screenshot: TikTok

SNIMKA reakcije A$AP Rockyja na Rihannin nastup na Super Bowlu u kratkom se roku proširila društvenim mrežama i postala hit, a mnogi su repera pohvalili zbog načina na koji je podržao svoju partnericu.

U videu se može vidjeti kako A$AP Rocky iz publike skandira i snima nastup mobitelom, a čitavo vrijeme nije skidao osmijeh s lica te je izgledao oduševljen Rihanninim performansom.

Rihanna i reper prošle su godine prvi put postali roditelji, a sada očekuju i drugo zajedničko dijete.

O Rihanninom se nastupu toliko pisalo na Twitteru da je platforma bila pala na 20-ak minuta. Osim što se pojavila trudna, fanove je oduševila i time što se usred izvedbe šminkala na pozornici, čime je promovirala svoj brend.

Rihannu je komentirao i bivši američki predsjednik Donald Trump, koji je žestoko napao pjevačicu i rekao da je njezin nastup "najgori u povijesti Super Bowla" i "epski promašaj".

Barbadoška pjevačica je prva milijarderka i prva poznata trudnica koja je nastupila u poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u. Posljednji milijarder koji je nastupio na Super Bowlu bio je Dr. Dre, no Rihanna je prva žena teška više od milijardu dolara čiji je nastup obilježio ovaj sportski događaj.

Pročitajte više