VIDEO Rovinjski ugostitelji otkrili što se događalo s Poljakom koji je bacao bube u sladoled

Screenshot: YouTube

MUNJEVITOM je brzinom cijelu zemlju obišla vijest koju je na svojoj Facebook stranici objavio Rovinj FM, o događaju u jednoj rovinjskoj slastičarnici gdje je poljski gost s ciljem izbjegavanja plaćanja računa za konzumirani sladoled, u njega ubacio bube koje je skrivao u novčaniku.

Ono čime je privukao pozornost djelatnika i sumnju u istinitost događaja je njegovo dramatiziranje zbog ugledanih buba i prenaglašena namjera da privuče pažnju i zgražanje drugih gostiju, ispričao je domaćin slastičarnice.

"Nekoliko puta je ušao u WC, tražio salvete kao da mu se povraća. Postao mi je sumnjiv i pitao sam ga da mu napravim drugi kup i on je rekao da neće. Rekao sam mu da ne mora platiti, na kraju kad je htio otići nije želio ništa platiti", rekao je.

Upravo ta njegova uznemirenost bila je povod za pregledavanje snimke sa nadzorne kamere iz koje je vidljivo da je taj gost bube u tanjur sam sebi ubacio, ispričao je konobar iz rovinjske slastičarnice za Rovinj FM.

"Zbog njegove drame ja sam gledao kamere i stigao sam do toga trenutka i iz novčanika vadi vrećicu i baca nešto na tanjur", rekao je.

Poljaka je naš sugovornik prepoznao kasnije dok je s obitelji šetao ispred slastičarnice, zaustavio ga i kada mu je rečeno da je njegova prijevara otkrivena, ispričao se i bez puno riječi platio račun. Svojim kolegama, domaćin iz ove sastičarnice poručuje: "Želim da svi ugostitelji paze jer su moguće svakakve prevare".

Pročitajte više