VIDEO Samoanci s Novog Zelanda u Zagrebu zapjevali za Dinamo i napravili kaos

Screenshot: Facebook

KLAPA Samoana s Novog Zelanda postala je prilično popularna u Hrvatskoj sa svojim obradama naših pjesama. O tome svjedoči i snimka dvaju njihovih članova koji su stigli u Zagreb i odmah privukli pozornost brojnih prolaznika koji su se zatekli na Trgu Bana Jelačića. 

Njih su dvojica zapjevali pjesmu Mladena Grdovića "Za ljubav ja dao bih sve", ali u njihovoj je verziji to bilo "Za Dinamo dao bih sve". 

Snimka je podijeljena i na Dinamovoj Facebook stranici gdje ju je pogledalo preko 97 tisuća ljudi, a dobili su brojne pozitivne komentare. 

"Odlično, uživajte u Hrvatskoj, zaslužili ste", "Bravo momci, bog vas blagoslovio i nagradio za sve", "Svaka čast", "Bravo dečki", bili su neki od komentara. 

U nekim su se komentarima pobunili navijači Hajduka zamjerajući im korištenje dalmatinske pjesme kako bi podržali Dinamo. 

"Niko nije reka da oni loše pivaju al ubacit u dalmatinsku pismu 'za dinamo ja dao bi sve' je svetogrđe", "Bože sačuvaj sramote..... Da je bilo imat svoju koju pismu... Ja bi se sramija da san BBB....", pisali su oni. 

Inače, klapa je na svom Facebooku najavila da u Zagrebu ostaju do nedjelje, osim petka koji će provesti u Varaždinu. 

Pročitajte više