Video: Shakira kao zvijer u kavezu žarila i palila tijekom All Star vikenda

KOLUMBIJSKA pop zvijezda Shakira je tijekom poluvremena nedjeljnog NBA All Star susreta između Istoka i Zapada na stadionu Dallas Cowboysa u Arlingtonu održala vatreni nastup. Pjevačica s "lavljom grivom" na glavi poput zvijeri je tijekom nastupa plesala u kavezu, a mnogi američki tabloidi su složni u ocjeni da je košarkašima "ukrala show". 33-godišnja Shakira je otpjevala svoje hitove "She Wolf" i "Giving It Up For Me".

Ovog ljeta dolazi u Hrvatsku?

Shakira bi u okviru svoje europske turneje kojom promovira svoj novi album "She Wolf", navodno trebala nastupiti i u Hrvatskoj, Srbiji, Italiji, Mađarskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Francuskoj te Španjolskoj.

Te informacije su još uvijek nepotvrđene, s obzirom na to da još uvijek nije objavljen plan Shakirine svjetske turneje, tijekom koje će obići Europu, Aziju i Australiju. Na svojim bi ga službenim stranicama Shakira trebala objaviti za petnaestak dana.

Shakira je posljednji put u Hrvatskoj nastupila u srpnju 2006. godine, kad je održala koncert na stadionu u Velikoj Gorici.

Pročitajte više