VIDEO Škoro kaže da je učio Igora Peternela kako se prekrižiti, evo i snimke

Screenshot: Facebook

MIROSLAV ŠKORO jučer je na Facebooku objavio kako je Igora Peternela smijenio s mjesta njegovog predstojnika u kabinetu potpredsjednika Hrvatskog sabora. U podužoj objavi je između ostalog napisao da mu je Peternel u telefonskom pozivu, tvrdi, "zaprijetio" da ima jedan dan da povuče svoju odluku. 

No najviše pažnje privukao je ostatak statusa.

"Samo da znate, ja svoju odluku neću povući. Svi vidimo da to ide u krivom smjeru i da se valja boriti za očuvanje ideje. Peternela sam prigrlio kao prijatelja. Učio ga kako se treba prekrižiti, ali previše je previše", napisao je Miroslav Škoro.

Nakon blaćenja, laži, montiranja fotografija, mjenjanja brava i nečasnih sudova časti, danas sam smijenio g. Igora...

Objavljuje Miroslav ŠkoroPetak, 13. kolovoza 2021.

Škoro je, dakle, poručio da je Peternela učio prekrižiti se. Na svom Facebook profilu i dalje drži snimku iz Gračana iz svibnja 2020. s polaganja vijenaca žrtvama komunizma. Na snimci su se Škoro i Peternel prekrižili. 

Pogledajte kako je to izgledalo.

Predstavnici Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, Igor Peternel i Stipo Mlinarić Ćipe polažu vijenac žrtvama komunizma, u povodu 40. obljetnice smrti Josipa Broza Tita i svibanjske obljetnice pokolja u Gračanima. Pridružio im se i Zlatko Hasanbegović

Objavljuje Miroslav Škoro u Ponedjeljak, 4. svibnja 2020.

Pročitajte više