Video: Sophie Monk izazovno zaplesala u svojem novom filmu

GLUMICA, pjevačica i starleta Sophie Monk u svojem novom filmu izgleda uistinu izazovno. Monk se, naime, proslavila skidanjem i pokazivanjem svojih atributa, dok svojim filmskim ili glazbenim hitovima nikoga nije impresionirala. To je slučaj i s njezinim najnovijim filmom "The Hills Run Red", koji se odmah našao na DVD-u. Pod redateljskom palicom Davea Parkera, snimljena je priča o grupici tinejdžera koji kreću u potragu za izgubljenim hororom za koji se priča da je nešto najstrašnije što postoji.

Sve je počelo audicijom za ženski bend

Film je, iako loše ocijenjen od kritike i publike, podignuo dosta prašine zahvaljujući njezinim golišavim i erotičnim scenama. Ova se australska glumica i seks simbol do 2009. godine pojavila u tek 14 televizijskih i filmskih projekata, uglavnom u manjim i sporednim ulogama.

Profesionalnu glazbenu karijeru je započela 1999. godine odazvavši se na oglas koji je tražio djevojke s vokalnim i plesnim iskustvom. Oglas je objavila australska televizija Popstars, kojoj je cilj bio stvoriti uspješan novi ženski sastav. Grupa se zvala Bardot, ali nije se dugo održala i Sophie je krenula u solo pjevačke vode, glumu i osvajanje svjetskih naslovnica.

Pročitajte više