VIDEO Sponzoruše se hvale poklonima sponzora, a otkrivaju i kako su ih "zaradile"

Screenshot: TikTok

SPONZORUŠE koje se aktivno služe TikTokom na toj platformi pokazuju ekstravagantne poklone svojih sponzora, poput gotovine koju su dobile na ruke, torbica, cipela, novih automobila i nakita.

Njihove snimke mogu se naći pod hashtagom SugarBabies, a skupile su čak 211 milijuna pregleda. Uglavnom je riječ o djevojkama iz Amerike i Kanade, a očito je da sponzori vole poklanjati Hermesove torbice vrijedne 250.000 kuna, Cartierov nakit te Louboutinove cipele.

@greeneyedbby

oops🤑##sugarbabies ##designer ##bling ##clout ##fyp ##foryoupage

♬ original sound - tay (๑>◡<๑)

Jedna je djevojka nesebična pa je s drugima podijelila trikove za uspješniji lov na sponzora. Tako morate odrediti svoju nišu i ne koristiti svoje pravo ime, ali morate glumiti da već imate stil života kojem težite.

@margaretsurette

You guys wanted to know how I met my man. You’re welcome :) ##foryou ##fyp ##richboy ##golf ##beveragecart ##golfcourse ##money ##tips ##tigerwoods ##summerjobs

♬ 50//50 (Edit) - Vantage

"Neka vam biografija bude kratka i slatka, ali ne dosadna. Opišite svoj idealni spoj i pokažite svoju osobnost. Ne želite im reći previše kako ne biste ugrozili svoju sigurnost, a i da poslije imate dovoljno tema za razgovor", napisala je.

Dodaje i da ne lažete.

"Nemojte napisati da volite mirne večeri uz čašu vina i knjigu ako vam je Instagram pun fotki na kojima pijete s frendicama", dodala je.

@margaretsurette

Since everyone wants to ask me....##foryou ##foryoupage ##fyp ##mytype ##thatsmytype ##agegap ##agegaplove ##spanish ##richboycheck

♬ original sound - Margaret Surette
@massielmns

##makehispocketshurt ##makehispocketshurtchallenge ##shoppinghaul ##shopping ##hermes ##xyzbca ##viral ##designercheck

♬ Taste - Tyga

Pročitajte više