Video - Stefani Hohnjec o svojim grudima: Još uvijek su dovoljno velike

MNOGI su na jučerašnjem Dreft Fashion Weeku zamijetili vidno mršaviju i zanosnu Stefani Hohnjec koja je izgledala drugačije nego inače. Naime, pokrenule su se glasine da je Stefani ponovno smanjila grudi s obzirom da se njezino poprsje poprilično smanjilo. Tu informaciju odlučili smo provjeriti kod Stefani koja tvrdi da su se njezine grudi smanjile samo zato jer je smršavjela.

"Nema nikakvih novosti. Moje grudi su još uvijek dovoljno velike. Svi znaju da sam bila na smanjenju, a sad, kako sam smršavjela su se još smanjile", rekla nam je bivša Miss sporta. Iako bi mnoge žene bile žalosne na njezinom mjestu, Stefani je napokon zadovoljna s veličinom svojih grudi, a ništa protiv njih nema niti njezin dugogodišnji dečko Tomislav Perić.

"Dobro se osjećam i imam četvorku"

"Meni su ok. Dobro se osjećam i imam četvorku. To mi je super jer sam na kraju krajeva to i htjela. Nekad nisam mogla nositi sve što sam htjela, a sada uživam u tome da biran i nosim sve što prije nisam mogla. Moj dečko je zadovoljan sa mnom, da nije rekao bi mi s obzirom da smo jako otvoreni", priznala nam je Stefani.

Koju veličinu grudi je prije imala, nije nam otkrila, ali opisala ih je kao "dosta velike". "Uvijek se osjećam dobro, svejedno mi je jesu li manje ili veće. I dalje radim, a dovoljno dobro radim tako da to nema veze s mojim grudima", priznaje manekenka.

Pročitajte više