VIDEO Stiže drugi dio novog izdanja Tračerice, trailer ima četiri milijuna pregleda

Screenshot: YouTube

STIŽE drugi dio nove Tračerice. U rebootu originalne serije nastavlja se istraživati koliko su se društvene mreže, ali i sami New York, promijenili tijekom godina. 

Kako je HBO najavio, drugi dio nove Tračerice izlazi 26. studenog, a trailer je objavljen na YouTubeu i već ima gotovo četiri milijuna pregleda. 

"Ona se vratila. Gossip Girl spremna je za svoj drugi čin i neće se suzdržavati. Zahvalite se, pratitelji. Vidimo se na Dan zahvalnosti. XOXO", piše u opisu trailera.

 

Obožavatelji originalne, ali i nove Tračerice s nestrpljenjem očekuju nove epizode.

"Izgleda puno zanimljivije nego prvi dio", "Ovo je upravo što mi treba. Ne mogu dočekati", "O moj Bože, ovo će biti puno bolje nego prvi dio", "Ovo je jedan od najboljih trailera koje sam ikad vidjela u životu", "Ovaj reboot me baš iznenadio. Nisam znala da mi je toliko trebao u životu. Jedva čekam drugi dio", samo su neki od komentara ispod trailera.

U seriji glume Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak i Savannah Lee Smith.

Serija se temelji na bestselleru Cecily von Ziegesar i originalnoj seriji koju su razvili Josh Schwartz i Stephanie Savage. Reboot je razvio pisac Joshua Safran, koji je izvršni producent originalne serije koja se počela emitirati 2007. godine.

Pročitajte više