VIDEO Teško je povjerovati da ovako razmažena balavurdija postoji

Foto: Press

NITKO ne voli razmaženu djecu, ali koliko god ponekad bili iritantni (pogotovo kad gledamo objave bogatih klinaca/mladeži s Instagrama), znate da krivica u potpunosti pada na njihove roditelje.

Dodatni problem je i to da su skandala gladni mediji to pretvorili u spektakl pa imamo reality showove koji su gotovo u potpunosti posvećeni razmaženim klincima i nešto starijim privilegiranim besposličarima željnim pažnje u koje razmažena TV dječurlija s vremenom izrastu.

Svjesni smo i da je ovo, čak i uz uvodnu ogradu, još jedan primjer medijske eksploatacije lošeg roditeljstva, ali hej... Mi smo barem svjesni. I iskreni.

Kad ne dobiješ auto koji si htio

MTV-jev reality show "Sweet Sixteen" mnogi su nazvali najgorim dnom dna koje je televizija dosegla. Ta izjava s odmakom djeluje kao sprdačina jer vidjeli smo puno gore stvari od ovog, ali priznat ćemo da je ovo prilično kvalitetno struganje dna. Dakle, Audrey je razmažena i nakon što joj roditelji kupe novi Lexus, ali to nije auto koji je željela. Drama počinje!

Kad ti roditelji poklone auto pogrešne boje

A ako ste malo prije pomislili "nema gore stvari nego kad ti netko pokloni pogrešan auto", pripremite se na još veći horor. Kad vam bogati roditelji poklone pravi auto, ali zeznu boju. Šok i nevjerica!

Kad svjesno odgajaš razmaženo derište

Zašto ne natjerati gomilu odraslih budala da zamrze dijete koje nije krivo zato što su njezini roditelji bogataši koji troše sulude iznose kako bi njihovo dijete imalo sve što poželi? Nazovite video "najrazmaženije dijete u Britaniji" i gledajte kako broj pogleda i negativnih komentara drastično raste.

Kad dobiješ pogrešni mobitel

Dakle, strava! Htjela je novi Samsung Galaxy S6 Edge Plus, a dobila je Samsung Galaxy S6. Njezina reakcija? Nakon svađe s mamom razbila je MacBook Pro (imala ih je četiri) i nakon toga dobila upravo ono što je željela. Može vam ići na jetra, ali kad odgojite ovakvo derište, krivica je isključivo na starcima.

Kad odgajaš princezu pa dobiješ princezu

Svi vjeruju da su njihova djeca njihovo blago, ali to blago ponekad je prokleto neizdrživo. Ona ne mora raditi apsolutno ništa, poklone dobiva svaki dan u godini, a njezina majka toliko je luda da joj piše i zadaću. Rezultat je ovo.

Kad ti oduzmu telefon... jer ga žele popraviti

Svi znamo da nije u redu klincima davati skupocjene mobitele, ali mnogi roditelji to rade. No, ponekad stvari izmaknu kontroli. Jedno je kad djetetu za kaznu oduzmete telefon, nešto sasvim drugo je kad vam dijete popizdi jer mu telefon uzimate kako biste ga popravili. Ovdje gledamo dramu koja nastane kad se dogodi upravo to.

Kad ne dobiješ nagradu pa popizdiš

Očiti propusti u odgoju nikad nisu bili očitiji nego u slučaju klinke koja nije osvojila nagradu pa je počela raditi drame u prostoriji punoj klinaca koji mirno sjede i gledaju što se dovraga događa.

Kad si bogat, razmažen, pijan i izuzetno glup

Samo je jedna stvar gora od razmaženih klinaca. Razmaženi klinci koji odrastu, nastave biti razmaženi i uz to su još i pijani. Naravno, kako to i obično biva i ovaj se bogati razmaženko poziva na oca koji "drži pola Manhattana", a najgore od svega je kad se pozivate na tuđeg oca.

Kad prebiješ baku jer ti nije kupila igračku

Nema ništa gore nego kad imaš osam godina, baš si se nabrijao na neku igračku i onda ti je baka ne kupi. Postoji samo jedno rješenje - napadni baku.

Kad u bilo kojem trenutku prebaciš na "Toddler & Tiaras"

Na svijetu ne postoji gora stvar od roditelja koji djecu prijavljuju na natjecanja ljepote. To jest, postoji. Kad oko toga izgradiš reality show. Ponekad su klinci premali da shvate što se događa, ali kad dovoljno narastu, kreće kaos. No, kad vidite njihove lude roditelje, sve će vam biti jasno.

S druge strane, razmaženi psi su zakon

Da ne pizdite bez veze i ne budete nadrkani, za kraj smo ostavili i jednog razmaženka koji vas neće razljutiti.

Pročitajte više