VIDEO Tko ga sabotira? Vojka V u novom spotu intervjuira Aleksandar Stanković

Screenshot: YouTube

VOJKO V uoči velikog koncerta u zagrebačkom Domu sportova, objavio je spot za pjesmu "Kako to". Spot je režirao Rino Barbir koji s Vinkom Pelicarićem potpisuje i koncept i scenarij.

Nakon "Zovi čovika", "Ne može" i "Pasta italiana", koji zajedno imaju više od 5,8 milijuna pregleda na YouTubeu, četvrti singl očekivano je postao "Kako to", prema mnogima jedan od vrhunaca albuma "Vojko" koji je kritika jednoglasno proglasila hip-hop albumom godine.

Osim Vojka, u "Kako to" se pojavljuju i Nikolina Rosso, Ella Matijaš i djeca iz Sinja, Batman 3000, Ajs Nigrutin, Mikri Maus te Aleksandar Stanković.

"Neko me sabotira, možda je vlada, možda su Srbi, možda masoni, neko me sabotira", pjeva Vojko u pjesmi i pita se - kako to?

"Kako to" je objavljen 12 dana uoči najvećeg Vojkovog samostalnog nastupa. U Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova Vojko stiže u petak, 12. listopada, a pridružit će mu se Vuk Oreb, Stipe Srdela, Sky Wikluh i Tonči Huljić, dok će kao specijalni gosti nastupiti zagrebački treperi High 5.

Pročitajte više