VIDEO Turudiću iz auta vikali "Di si radosti". Evo kako je reagirao

Screenshot: YouTube

NETKO je snimio Ivana Turudića u šetnji Zagrebom i iskoristio priliku da se malo našali s njim.

"Di si radosti", viknuli su mu muškarci iz automobila, na što je Turudić nevoljko pogledao prema njima i nastavio dalje.

Snimka se proširila društvenim mrežama.

"Di si lipa"

Podsjećamo, riječ je o porukama koje su izmjenjivali, danas šef DORH-a, Ivan Turudić i nekad moćna HDZ-ovka Josipa Rimac.

Podsjetimo, otkrivene su stotine poruka koje je Turudić razmjenjivao s Rimac. Sadržaj mobitela Josipe Pleslić (prije Rimac), koje je USKOK zaplijenio, svjedoči da su tijekom godina, sve do njezina uhićenja 29. svibnja 2020. godine, sudac Turudić i ona razmijenili više stotina poruka i telefonskih poziva te se susreli više puta. Neki od susreta dogodili su se i na Županijskom sudu u Zagrebu.

Prepiska koju je objavio Jutarnji list, ukratko, pokazuje da je njihov odnos sasvim drukčiji od onoga kako ga Turudić predstavlja. Pokazuje i da te susrete nije inicirala samo ona, već i on, i to čak više nego ona. Poruke otkrivaju i da se Rimac s Turudićem sastajala zbog konkretnih predmeta vođenih na tome sudu, da je od njega znala tražiti i pravne savjete, ispijala kavu sa sutkinjom koju je nazivala "mojom i tvojom", ali i da je on od nje ponekad tražio usluge.

"Di si radosti", napisala je Josipa Rimac tadašnjem predsjedniku Županijskog suda u Zagrebu Ivanu Turudiću. "Di si lipa", odvratio joj je on. 

Pročitajte više