Video: Upoznajte Niku-Sanju Grupković, Indexovu Kraljicu maturalne večeri 2009.

NAKON višetjednog glasanja, Indexovi posjetitelji su odlučili - naša druga kraljica maturalne večeri je Nika-Sanja Grupković, prekrasna, pametna i simpatična maturantica Klasične gimnazije iz Zagreba. Naša Nika dobila je potpuni outfit za "najluđu noć u životu": haljinu Matije Vuice, cipele Ivana Ledenka te kompletan tretman Beauty centra Božica, zagrebačke meke ljepote koju pohode i hrvatske zvijezde, poput prekrasne Renate Sopek i Antonije Blaće.

Iako je Nika isprva poželjela haljinu  dugu do poda, za oko joj je zapela Matijina ultra kratka "vintage" haljina, koja izvrsno laska Nikinoj figuri. Nakon nekoliko sati biranja i nešto manje nagovaranja, uspjeli smo uvjeriti našu novu kraljicu da pokaže svoje prekrasne noge, čija linija se savršeno isticala u vrtoglavim Ledenkovim štiklama. Kombinacija se pokazala kao pun pogodak, a Nika nije krila oduševljenje Matijinim kreacijama i prije nego je zablistala među svojim kolegama.

A da večer bude posebno glamurozna, Nika se na maturalnu večeru odvezla prekrasnom oldtimer limuzinom koju je proizveo legendarni Jaguar, a koja je izazvala pozornost među kolegama naše kraljice. Pokraj prekrasne limuzine su se htjeli apsolutno svi fotografirati, ali samo je naša Nika, barem tu večer, imala čast voziti se njome.

Osim Nike, nagradili smo još dvije djevojke - Mateu Škarec, maturanticu iz Velike Gorice koja je osvojila laskavu titulu druge pratilje i prekrasnu frizuru stručnih ruku Beauty centra Božica te prvu pratilju Enu Kovačević, također iz Velike Gorice, koja je, osim glamurozne frizure osvojila i profesionalno šminkanje te se u trenutku od djevojke iz susjedstva transformirala u pravu zvijezdu. Kako je bilo iza kulisa našeg natjecanja pogledajte u priloženom videu!

V.V.
Foto: Borna Čavrag
Video: Tomislav Brdjanović

Pročitajte više