Video uz kojeg nećete ostati ravnodušni: Seksi Lana Jurčević i njene cure zavode plesnim pokretima

O PLESU, kuhanju, ljubavi, pjevanju i politici progovorila je Lana Jurčević pred Indexovom kamerom na uistinu zabavnom druženju u svom plesnom studiju "La' Studio by Lana Jurčević". Lana i njene cure pokazale su kako izgledaju plesni treninzi zumbe, piloxinga i MTV dancea, a dobro raspoložena pjevačica zaplesala je čak i oko šipke. Seksi plesni pokreti, sigurni smo, nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Od plesnog si je studija, priča Lana, napravila "drugi dom", a treninzi nisu klasično "odrađivanje" već zabavno druženje - pleše se, jede se zdrava hrana, a svojim curama Lana uskoro sprema čak i malu školu šminkanja. Osim u pjevanju i plesu, Lana se pokazala i kao dobra kuharica, a kaže kako je jedino problem pospremanje nereda nakon akcije za štednjakom. One stare "ljubav ide kroz želudac" ipak se ne drži pa ne zavodi dečke tim metodama, već diplomatski kaže kako "kuhanje za nekog dođe s vremenom".

A kad je već ljubav u pitanju, Lana se i dalje smješka na spominjanje Fabijana Marića. Nakon godinu i pol dana veze Lana i Fabijan službeno su prekinuli početkom listopada, ali i dalje ih se često viđa zajedno, u prijateljskim druženjima. Lana je nakon prekida kazala da su si "uzeli vremena kako bi razmislili o svom odnosu", danas kaže kako je i dalje po tom pitanju sve po starom, ali nam je i vragolasto smješkajući se otkrila kako je trenirka u kojoj je odradila trening MTV dancea upravo Fabijanova.

Dok marljivo radi na novom albumu, kojeg će ispuniti isključivo autorskim pjesmama, Lana ne pauzira ni od nastupa već radi "punom parom" i gotovo svakodnevno negdje pjeva. No, iako je ranije pjevala u predizbornim kampanjama, ove godine to neće biti slučaj - Lana se ovog puta ogradila od politike: "Mislim da je prilično škakljiva situacija i da je bolje ove godine ostati po strani". Posebnu poslasticu zato sprema za novogodišnji nastup.

Do Nove Godine ostalo je tek malo više od mjesec dana, a iako ni jedna metoda u tako kratkom roku ne garantira "čudo", plesni treninzi čine se kao uistinu zabavan način dovođenja u formu za sve one koji u novogodišnjoj noći žele zablistati. Lana kroz smijeh kaže kako joj "gužva" u studiju obično nastane nakon blagdana, kad svi požele istopiti sve one gastronomske delicije koje su tijekom tih dana, ne brojeći kalorije, utrpali u sebe. Kako izgledaju plesni treninzi u Laninom studiju možete pogledati u priloženom videu, ali napominjemo - samo gledanje ovih kadrova neće vas dovesti u formu, za to se ipak i sami trebate "pokrenuti" nošeni plesnim ritmovima.

Pročitajte više