Video: Vanja Rupena se mazi s kolegicom na talijanskoj televiziji

NEKADAŠNJA Miss Hrvatske jedna je od rijetkih ljepotica kojoj je ta titula donijela i pomak u manekenskoj karijeri - nakon što je osvojila krunu, ostavila se rukometa i počela hodati po svjetskim pistama i surađivati s najpoznatijim dizajnerima visoke mode. Ipak, i najvećim kraljicama catwalka zalomi se "umjetnički manje vrijedna" gaža, kao što je ova Vanjina na talijanskoj TV postaji Canale 5.

Poznati talk show "Ciao Darwin" dobio je pojačanje u obliku "naše gore lista", Vanje Rupene, koja je 1996. godine postala Miss Hrvatske i doživjela medijsku afirmaciju. Tada su, naime, hrvatske missice dobivale pažnju medija i bile su popularne kao i pjevači, glumci i druge osobe iz javnog života, a Vanja je priliku itekako iskoristila i uputila se u bijeli svijet u potrazi za pravim angažmanima.

Nastup sa crnogorskom manekenkom Nenom Ristić samo je jedan od angažmana u Italiji, zemlji u kojoj Vanja Rupena provodi najviše vremena. Osim toga, tražena je diljem Europe, a u Hrvatsku rijetko dolazi i gotovo se nikad ne pojavljuje u javnosti. "Jednostavno nisam takva osoba, kad odradim svoj posao, idem doma, a kokteli koji slijede me ne privlače previše", izjavila je svojedobno Vanja Rupena.

D.K.

Pročitajte više