VIDEO Već kruži snimka čitave scene u kojoj je Borat nasamario Rudyja Giulianija

Screenshot: Twitter

NASTAVAK Borata od danas je dostupan na Amazon Primeu, a na Twitteru se već pojavila snimka cijele scene koja je izazvala najviše pažnje proteklih dana.

Sacha Baron Cohen smjestio je bivšem gradonačelniku New Yorka te današnjem Trumpovom odvjetniku Rudyju Giulianiju i uhvatio ga s rukom u hlačama, a scena je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. 

Nakon izmišljenog intervjua o pandemiji koronavirusa, Maria Bakalova, koja glumi konzervativnu reporterku, nakon razgovora je odvela 76-godišnjeg Giulianija u hotelsku sobu. Ondje se on naizgled zavalio na krevet i gurnuo ruku u hlače, prije nego što je u sobu ušao Cohen.

"Ona ima 15 godina, prestara je za tebe", derao se Cohen glumeći da je Bakalova njegova kći Tutar. Giuliani je kasnije istaknuo da je "bio potpuno odjeven u svakom trenu" te je dodao da je samo uvlačio košulju u hlače. Evo i cijele scene.

Na Boratovom profilu danas je osvanula i njegova "službena reakcija" u kojoj Borat "brani gradonačelnika Rudolfa Giulianija". Govori kako su zli fakenews mediji nevin seksi susret Giulianija i Boratove 15-godišnje kćeri pretvorili u nešto odvratno, a reakciju su pogledala već više od 1,3 milijuna ljudi.

Pročitajte više