Video: Voajer Stipe na Farmi uživa u seksi igricama Alex i Dvine

TENZIJE se na seoskom imanju smiruju tek navečer, kad nakon napornog radnog dana sudionici farme posežu za pokojom čašom vina, a onda "izluđeni alkoholom" rade sve ono što gledatelje zapravo zanima. Nakon što je pijana izvrijeđala Stefany, nazivajući je "debelom kravom" i "guzičetinom", Alex nastavlja u revijalnom tonu, ovog puta uz prijateljicu Dvinu s kojom je na krevetu, pred Stipom Drvišem, simulirala seks. Nema stajanja za "Miss Praxitena", ona je svoju mjeru pronašla i u seoskoj zabiti!

Aleksandra Grdić nekoliko se puta posljednjih dana prilično uvjerljivo derala kako želi napustiti show, iznervirana nedostatkom vode, "teškim zadacima" i, naravno, svojom najvećom konkurenticom Stefany Hohnjec. Čini se da je na Farmi drži jedino alkohol - nakon kratkog uživanja u vinu, s Dvinom se preselila u spavaću sobu i Stipi, ionako napaljenom na bivšu Miss Hrvatske, priredila mali performans.

Tokom dana i bez pijače Alex je puno manje raspoložena za šalu. "Ljudi, nismo u Esplanadi, svi imate neke prohtjeve!", derala se za ručkom i dodala: "Ja ne mogu više, želim van. Mislila sam da ćemo se svi zezati, a ne ovako!".

Ucjena odlaskom postala trend na Farmi

Još jedna farmerica mogući odlazak iz natjecanja koristi kao ucjenu pred cimerima, ali i producentima projekta - sukob s Ivanom Marić Yo je pokušala riješiti spominjanjem svog odlaska sa sela. "Ako mi to danas ne riješimo, ja odlazim s Farme!", rekla je bivšoj pjevačici grupe Feminnem koja smatra da se Josipa previše "umislila jer je preuzela kuhinju". Riješile, naravno, nisu ništa, a Josipa se, unatoč "prijetnjama", nije skupila s Farme.

S obzirom da se pred kamerama neprestano hvata za "onu stvar", bilo je samo pitanje vremena kad će Stipe Drviš početi pričati o dimenzijama svog spolovila. Čekali smo deset dana, ali smo i dočekali - u spavaonici se pokrenula tema o dimenzijama, a Aleksandra, vidno fascinirana bivšim boksačem, uvrijedila ga je rekavši mu "da mu je mali". Drviš je njezinu ruku stavio na svoje spolovilo, ali Alex ju je brzo povukla, na što je dobila odgovor za pamćenje: "Kao da sam joj koprivu dao! Lupat ću te po glavi noćas kad utoneš u san!".

Podnosi li itko na toj Farmi Stefany Hohnjec?

Bivša Miss sporta postala je bez imalo sumnje najomraženija sudionica showa. Svaki se stanar na nju istrese barem nekoliko puta dnevno, a uvrede za prsatu starletu stalno im padaju na pamet. "Ona ništa ne radi. Porezala se zbog nervoze, možeš si mislit, porezala se zato što je idiot!", zaključila je Hana, a Alex je, doduše u puno blažoj varijanti nego večer prije, dodala: "Ona da je miss sporta, ona je miss, sad bih ti rekla čega!“.

Proporcionalno s ogovaranjem, Stefany lije gorke suze - počela je plakati doslovno za svaku sitnicu, a stanari za njezine izljeve tuge imaju sve manje strpljenja i naravno - sve sočnije uvrede.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

D.K.
Foto: Nova TV

Pročitajte više