Video - Vrući lezbijski poljubac: Evi Longoriji je bio odvratan, a svidio se Teri Hatcher

PETA sezona "Kućanica" zabilježila je pad gledanosti u SAD-u, zbog čega su se producenti odlučili na očajnički potez. Spetljali su najveću i najseksi zvijezdu serije - Teri Hatcher i Evu Longoriju Parker.

"Teri Hatcher kissed a girl and she liked it"

Epizoda se prikazala prošle nedjelje na ABC-u, a otada mediji ne prestaju brujati o vrućem poljupcu dvije glumice, iako to Teri nije bio prvi bliski dodir sa ženom. U nastavku "The Story of Lucy and Jessie" u središtu je radnje učiteljica lezbijskih sklonosti, koju glumi poznata dramska glumica, 64-godišnja Swoosie Kurtz.

U jednom prizoru, Susan Mayer (Teri Hatcher) otprati svoju šeficu do izlaznih vrata svoje kuće i ova je strasno poljubi. Kasnije Susan prepričava prijateljicama što joj se dogodilo. Gabrielle odluči riješiti njezine dileme i dvaput je poljubi kako bi zajedno definirale je li to bila riječ o lezbijskom ili prijateljskom poljupcu.

"Teri Hatcher kissed a girl and she liked it", vrišalo je u ponedjeljak ujutro s američkih tabloida aludirajući na refren hit singla Katy Perry. Teri se osvrnula na "slučaj" i izjavila da joj se svidjelo ljubiti se s Evom Longorijom Parker. "Bilo je jako zabavno. Ali nisam ja nju poljubila, ona je mene", rekla je 44-godišnja glumica za US Weekly. Prethodno je Longoria izjavljivala da se super ljubi i da će u sceni odraditi cijeli posao, no nakon prikazane epizode promijenila je mišljenje.

U emisiji This Morning danas je izjavila da joj je snimanje te scene bilo mrsko. "Ma nisam uživala u toj sceni, ne volim intimne prizore. Nemam ništa protiv Teri, ali nije me to posebno oduševilo", rekla je Eva, koja je na dan premijernog prikazivanja "Lezbijskih kućanica" napunila 34 godine. Sirotu Swoosie Kurtz mediji su potpuno ignorirali pa njezin lezbo poljubac u sedmom desetljeću života nitko nije ni doživio.

D.D.
Foto: Screenshot CTV

Pročitajte više