Video: Wang se proslavila jer izgleda poput cure iz japanskih fetiš crtića



WANG JIA YUN je 17-godišnjakinja iz Hong Konga za kojom je poludjela cijela Azija, ali i mnogi obožavatelji anime, mange pa čak i hentaija diljem svijeta. Naime, 17-godišnjakinja je na svojoj internetskoj stranici objavila svoje fotografije i po prvi puta zaista bila djevojka iz stvarnosti koja izgleda poput djevojke iz crtića.


S ogromnim staklenim očima, smeđom dugom kosom, duguljastog lica, porculanskog tena, mršavog tijela, dugih nogu i čvrstih grudi postala je idealna djevojka svakog pravog ljubitelja japanskog svijeta crtanog filma. Djevojka, koja je izjavila da su slike skinute s njenog Facebooka te da sama nije imala namjeru postati poznata, još ide u srednju školu te nakon toga namjerava upisati fakultet. Visoka je 164 centimetra te ima 42 kilograma. Iako su je pojedinci napali da su slike obrađene u Photoshopu drugi je smatraju jednostavno predivnom.

Da su anime iz godine u godinu popularnije dokazuje i sve veći broj harajuku djevojaka diljem svijeta, a ne samo u Japanu. Naime, harajuku djevojke su tinejdžerice koje se oblače i šminkaju tako da što više sliče likovima iz crtića. Među kultne svjetske anima likove spada i Mjesečeva Ratnica, a veliko popularnost stekla je i kod nas.

Pročitajte više