VIDEO Zavirite u Đokovićevu vilu u Miamiju od 58,4 milijuna kuna

Screenshot: YouTube

NAKON osvajanja Wimbledona u jednom od najboljih finala u povijesti turnira, Novak Đoković rekao je da sada samo želi biti tata. Prvi igrač svijeta vraća se supruzi i dvoje djece u njihov luksuzni dom u Miami Beachu koji je kupio još 2017. godine za 8,9 milijuna dolara (oko 58,4 milijuna kuna).

Eighty Seven Park, niz luksuznih stambenih zgrada u Miamu Beachu, Đokovićima je postao dom prije dvije godine, a britanski mediji sad su se ponovo raspisali o njemu nakon što je srpski tenisač osvojio svoj peti naslov na Wimbledonu.

Dom koji Đoković opisuje savršenim za život svoje obitelji ima tri spavaće sobe i tri kupaonice. No ono što prodaje nekretninu nevjerojatan je pogled na atlantski ocean, na park i na grad.

Kompleks ima dva privatna bazena i ekskluzivni underground spa, piše The Sun. To uključuje 55-metarski grijani bazen, uz saunu, parnu sobu, fitness centar, vinski bar, podrum za vino...

Đoković je u priopćenju nakon kupovine izjavio kako je bio inspiriran neusporedivom razinom usluge, ekskluzivnim pristupom parkovima te panoramskim pogledom na kopno i more. "Sve to pruža savršen način života za mene i moju obitelj. Jednostavno volim dizajn ove zgrade. Ovo je neočekivano mjesto u susjedstvu koje brzo raste i to je ono što me privuklo da ga kupim. Bit će to moje novo mjesto za povlačenje."

Britanci pišu i kako se vjeruje da je Đoković, koji je zaradio 2,35 milijuna funti za pobjedu u Wimbledonu, težak oko 175 milijuna funti, a dom u Miami Beachu samo je jedna od njegovih nekretnina.

Pročitajte više