Video - Zgodan i pametan: Boris Rogoznica favorit nove sezone HTZ-a?

POČELA je nova sezona RTL-ovog showa Hrvatska traži zvijezdu. Iako je prikazana tek jedna emisija, s audicije u Splitu, mnogi su kao svog favorita već odabrali 22-godišnjeg Borisa Rogoznicu iz Sukošana. Simpatični Boris osim glasom, mnoge je oduševio i stasom, posebice djevojčice koje su u prvoj sezoni showa trčale za Bojanom Jambrošićem, koji je na kraju i pobijedio.

Ipak, čini se da se ovaj put neće usrećiti mnoge s obzirom na to da je Boris u sretnoj ljubavnoj vezi te čak živi sa svojom djevojkom Anitom. Sve o sebi, glazbenoj karijeri i ljubavi ispričao nam je Boris osobno. Iako se glazbom počeo baviti u 7. razredu osnovne i, kako priznaje, već godinama praktički živi od nje, na sudjelovanje u showu HTZ odlučio se, jer smatra da je tek sad postao izgrađena osoba.

"Završio sam Ekonomski fakultet, u roku. Tu dužnost sam obavio kako bi bio uzoran sin i građanin, a glazbom sam se počeo baviti još u osnovnoj školi kada sam čuo The Beatlese", otkrio nam je Boris koji je u legendarnom bendu pronašao svoje uzore. Osim Beatlesa, Boris priznaje da voli slušati Đorđa Balaševića, Leonarda Cohena, Led Zeppelin, U2 te svu ostalu dobru glazbu.

"Dobra glazba je za mene ona koja širi obzore"

"Dobra glazba je za mene ona koja širi obzore, koja te inspirira i potiče na pozitivne stvari, a lošu glazbu ne slušam, onu koja me zatvara, zaglupljuje i otiskuje sve pozitivno što imam u sebi", rekao nam je 22-godišnjak koji smatra da s ljudima, baš kao i s glazbom, treba postupati isto."Uspio sam dosegnuti nivo da mogu sve loše ljude na korektan način otpisati. Bitni su mi samo oni koji me iskreno vole i podržavaju", priznaje Sukošanin koji već četiri mjeseca živi s djevojkom Anitom u Zadru.

"To je prvi put u životu da mogu reći da je to - to. Bila je to ljubav na prvi pogled i velika mi je podrška, posebno sada kada mi se događa ovo razdoblje u životu", priznaje Boris. Također, otkriva, nije jedan od onih koji bi zbog slave dignuli nos do neba ili ostavili djevojku zbog karijere. "Svoje razdoblje u životu dijelim na prije i poslije Anite. Jako sam se promijenio od kad sam s njom, sve svoje ružne i loše navike sam promijenio. Sada mi je najbitnije da imam svoj mir, stan i svoj život", rekao nam je Boris koji se nada da će daleko dogurati u showu Hrvatska traži zvijezdu.

"Volio bih da se moj trud i talent nagradi"

"Samim time što sam dogurao tu gdje jesam, sam postigao mnogo i zadovoljio svoje ciljeve. Nije bitno kako će stvari dalje teći, ali volio bih da se moj trud i talent nagradi", priznaje 22-godišnjak koji smatra da njegov izgleda nije bitan u cijeloj priči iako je u današnje vrijeme to jedan od važnijih faktora kada su u pitanju glazbeni showovi poput HTZ-a. "Vanjština mi nikada nije bila bitna. Mislim da pristojno i zdravo izgledam, ali želim pokazati svoje unutarnje kvalitete koje imam", zaključio je simpatični Boris Rogoznica.

Pročitajte više