Video: Zna li Victoria Beckham pjevati?

POPULARNOJ ljubiteljici mode često prigovaraju kako se proslavila najslabijim segmentom svoje "estradne pojave" - pjevanjem. Doista, u grupi Spice Girls oduvijek je imala najmanje solo dionica, a njezin je solistički album zaboravljen samo nekoliko tjedana nakon što je objavljen. Ipak, vokalne (ne)sposobnosti najbolje pokazuju akustične izvedbe, a mi smo pronašli jednu na kojoj se Posh iz petnih žila trudi zapjevati "kako Bog zapovijeda". Polazi li joj za rukom? Poslušajte i procijenite!

Već i ptice na granama znaju da je najbolja pjevačica grupe Spice Girls Melanie C, a druge se članice "šlepaju" uz njezin neobični vokal. Ponovno okupljanje najpoznatije ženke grupe devedesetih godina aktualiziralo je pitanje sluha Victorije Beckham, Spiceice koja u njihovim pjesama pjeva uglavnom prateće vokale, s tek nekoliko solo dionica.

Svjesna svojih vokalnih nedostataka, Posh je prije potpisivanja deset milijuna funti vrijednog ugovora zatražila da na predstojećoj turneji što manje pjeva sama, a njeno će pjevanje donekle popraviti odličan bend, sastavljen od vrsnih glazbenika, te, naravno, slušalice koje nosi kako ne bi promašila tonalitet.

Prije točno šest godina Victoria je izdala prvi i zasad jedini solo album, maštovito nazvan "Victoria Beckham". Prethodio mu je njezin jedini britanski broj jedan, pjesma "Out Of Your Mind", no album se pokazao nezapamćenim debaklom. Prodano je svega 50 tisuća primjeraka, pa joj se diskografska kuća Virgin Records zahvalila na suradnji. Sudeći po ovom videu, s potpunim pravom.

D.K.

Pročitajte više