Skužili smo da jako volite kuglofe. Nakon hita s narančom evo još jednog

Foto: Shutterstock

PROŠLOTJEDNI kuglof od naranče i svježeg sira bio je apsolutni pogodak i definitivno vam se svidio s obzirom na sve komentare i fotografije koje ste nam slali. Ovo je doba godine kad nema previše sezonskog voća i baš se može reći da je doba za kuglofe, naročito ove sa svježim sirom, agrumima, pa i kakaom. Imamo još jedan super recept.

Danas je to tamni kuglof sa svježim sirom. Naravno, ako želite, iz tamne biskvitne smjese možete izostaviti kakao pa dodati malo korice limuna ili ekstrakta vanilije. Nama se baš sviđa ovaj kontrast kad se nareže na šnite. Recept možete pronaći OVDJE. Ako baš ovog trena u hladnjaku nemate jogurta, uvijek ga možete zamijeniti kiselim mlijekom ili kefirom. 

U slučaju da vam još uvijek nije dosta onog od naranče i svježeg sira, OVDJE je recept.

Imamo još jedan, a taj je od limuna i jogurta. Mirišljav, mekan, baš za ove dane kad je vani temperatura non-stop oko nule, a posebno navečer, kad vam zafali šnita uz šalicu čaja. Recept je OVDJE.

Ako isprobate bilo koji od ovih recepata, kuglof svakako fotkajte i objavite u našoj Facebook grupi Index Recepti: Što ste danas kuhali?

Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan.

Index Recepti

Pročitajte više