Viktorija Rađa: Od kada više ne dojim, nisam se ni jednu noć probudila, Dino sve radi

POZNATE hrvatske face su se okupile sinoć na predstavljanju nove linije proizvoda za kosu Paul Mitchell te se tom prilikom družile na maloj "vrtnoj zabavi". Među okupljenima je bila i Viktorija Rađa, čija je lijepa duga kosa bila idealan izbor za demonstraciju. Viktorija nam je otkrila kako joj ponekad dođe da promijeni frizuru, ali nikada se na to ne odlučuje.

"Dino ne bi podnio da doma dođem plava ili ošišana na kratko. Sve drugo da, ali to ne. Ja bi se čak i odlučila na nešto takvo, ali njemu se ne bi svidjelo, voli moju kosu i gotovo", rekla nam je. Viktorija kaže da ne odlazi često na uljepšavanja. "Ne toliko koliko bih trebala. Ipak sam žena u tridesetima, sada treba najviše, napraviti nekakvu podlogu za te genijalne četrdesete koje dolaze". No tvrdi kako uvijek stigne pronaći vremena da se posveti sebi, unatoč brojnoj obitelji. "Svi se izvlače na djecu, da se ne stignu posvetiti sebi, ali ja stignem, uvijek se stigne, što god da radili, uvijek možeš pronaći sat vremena za sebe. To su prazne priče".

"Rodila sam djecu da bih ih odgajala, a ne da bih ih ostavljala dadiljama, babama i didama"

U svemu joj pomaže suprug Dino, s kojim ima troje djece. "Imam divnog supruga, angažiranog. Od kada sam prestala dojiti djecu, nisam se ni jednu noć probudila, noću sve on radi, sam od sebe. Sretna sam", smije se Viktorija. Ipak, otkrila nam je kako je troje djece sasvim dovoljno te ne planira više prinova. "Rodila sam djecu da bih ih odgajala, a ne da bih ih ostavljala dadiljama, babama i didama. Volim im se skroz posvetiti, tako da je troje dovoljno". S njima i mužem namjerava provesti mirno ljeto, daleko od svega. "Samo da je mirno i daleko od očiju javnosti. Malo mira je čovjeku uvijek potrebno", rekla nam je Viktorija.

Petra Nižetić: Moj stil je čušpajz svega i svačega

Još jedna od modela na kojima su frizeri demonstrirali bila je Petra Nižetić. Zgodna plavuša  kaže kako nije poklonik prečestih odlazaka na uljepšavanje. "Idem kad baš moram. Kad izrast postane već zabrinjavajuć, onda odem. Ali u svoj izgled ne ulažem ni nešto posebno puno novaca ni truda. Volim dosta toga sama doma napraviti, pedikuru, čupanje obrva, to me opušta. Čak se i depiliram sama", kaže voditeljica. 

Petra je poznata po neobičnim odjevnim kombinacijama, a i sama priznaje da je njeno odijevanje kombinacija svega po malo. "Moj stil je čušpajz svega i svačega. Mislim da me inspirira street style, pa kupim ideje i prilagođavam ih sebi. Obožavam modne blogove, oni me inspiriraju, i neki časopisi", rekla nam je.

"Nisam neki partijanerski tip, više sam za gitaru na plaži"

Ljeto će provesti na jugu i tome se veseli. "Planovi su Dalmacija u mom oku. Za desetak dana selim kofere za Split i to će mi biti baza za dalje, malo po otocima. Nisam neki partijanerski tip, više sam za gitaru na plaži, rock`n`roll. Jedino ću početkom srpnja u Novi Sad na festival i to je to", kaže.

Okupljene na predstavljanju novih proizvoda za njegu kose s nekoliko je pjesama razveselio Petar Grašo. On je zaštitno lice branda te kaže ako brine o svom izgledu. "Svaki normalan muškarac se u nekoj normalnoj mjeri treba brinuti o svom izgledu. Prije svega se moja higijena kose svodi na dobar šampon. Od ranih mladenačkih dana sam se bavio sportom, tu se tuširaš dva puta dnevno, moraš voditi računa o izgledu kose. Prihvatio sam ponudu da budem zaštitno lice jedne od najboljih tvrtki za njegu kose, to mi je bilo laskavo", rekao nam je Grašo.

Petar Grašo: Da oćelavim, sigurno ne bih radio razne "savijače" po glavi

Za sad mu je još sva kosa na glavi, no priznaje da i sam ponekad razmišlja o ćelavosti. "Ponekad mi padne na pamet i to da bih s godinama mogao oćelaviti. U tom slučaju ne bih radio razne `savijače` oko glave da to prikrijem, nego bi se odmah ošišao na nulu i to je to. Imam blagodat da imam pravilnu glavu, tako da bih to napravio. Ali nitko mi u familiji nije ćelav, imam dobre gene, svi su kosmati i kosati", kaže Petar. Njegov nastup, kao i predstavljanje, su gledali i Marija Borić, Hana Hegedušić, Duško Modrinić, Uršula Tolj, Neven Ciganović, Ksenija Erker, Antonija Šola te brojni drugi.

Pročitajte više