Violante Placido: George Clooney jako je sramežljiv kad su u pitanju scene seksa



JEDAN od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, George Clooney, navodno je sramežljiv kada su u pitanju scene seksa koje povremeno mora snimati. Činjenicu je otkrila njegova kolegica Violante Placido koja s njim glumi u filmu "The American". Djevojka glumi prostitutku koja zavodi Clooneyja. Talijanska glumica izjavila je kako je mislila da je Clooney ženskar te se iznenadila koliko je sramežljiv.

"Mislila sam da je nepopravljivi ženskar, ali zapravo je sramežljiv. Tresao se od straha dok smo snimali scene seksa", otkrila je sunarodnjakinja Georgerove zaručnice Elizabette Canalis. Iako je Violante ovim vjerojatno razbila maštarije žena diljem svijeta, nije bitno, jer je Clooney našao onu pravu.

Tako će se navodno uskoro vjenčati s Elizabettom Canalis. Nedavno je lijepa Talijanka optužena da je za život nekad zarađivala prostitucijom. Navodno je zabavljala ekskluzivne goste u elitnim milanskim klubovima te uzimala kokain i heroin. Manekenka je sve porekla i izjavila da nekim ljudima očito smeta njezina sreća.

Pročitajte više