Više od milijun pregleda: Žena pokazala zašto morate "pomusti" krastavac prije jela

Screenshot: TikTok

NAKON što je jedna korisnica TikToka objasnila da krastavce treba "pomusti" kako ne bi bili gorkog okusa, njena snimka postala je hit na društvenim mrežama. Pregledana je više od milijun puta i ima sto tisuća lajkova.

Kako kaže korisnica TikToka basicallyperkfect, ona je za taj trik saznala od svoje šogorice te objasnila kako se to radi.

"Najprije odrežete jedan kraj krastavca te zatim trljate kraj o ostatak krastavca", pojasnila je.

@basicallyperkfect

milking a cucumber?##healthheroes ##kitchenhacks ##cucumber ##fyp

♬ original sound - basicallyperkfect

Kako je trljala, tako je iz krastavca počela izlaziti bijela tekućina, a upravo ona daje gorak okus krastavcu.

Nakon toga operete krastavac kako biste uklonili svu tekućinu s njega.

Krastavci u sebi i sadrže kukurbitacin koji uzrokuje gorak okus na krajevima ploda, piše Daily Mail.

Pročitajte više