Vjenčali se Ivana i Dorian iz Života na vagi

Foto: RTL/Instagram

VJENČALI su se Dorian Crnković i Ivana Stapić, kandidati druge sezone Života na vagi, koji su se upoznali i zaljubili u showu. 

Dorian i Ivana, doznaje RTL.hr, vjenčali su se prošlog vikenda u Splitu, u Župi Sv. Spasa na Mejašima, ali još uvijek nisu odlučili kamo će na medeni mjesec. Par planira nastaviti zajednički život u Zagrebu. 

Podsjećamo, Dorian je 2017. pobijedio u Životu na vagi, ali osim što je izgubio 77 kilograma i osvojio glavnu nagradu, u showu je pronašao i ljubav. 

"Od početka mi je Dodo bio velika motivacija, istih smo godina, sličnih interesa, njemu sam se mogla požaliti na sve i postali smo pravi prijatelji. Nakon što sam izašla iz kuće, prekinula sam vezu sa svojim tadašnjim dečkom, shvatili smo da nam odvojenost nije išla na ruku i to je bilo to. Nakon što je i Dodo izašao iz kuće, našli smo se, šetali, popričali i shvatili da bismo mogli pokušati zajedno", rekla je Ivana jednom prilikom. 

Dorian je priznao da mu se Ivana svidjela još u showu, a zbližilo ih je zajedničko vježbanje nakon izlaska iz showa. 

"Ivana mi se već u showu počela sviđati, ali tamo se ništa nije dogodilo, nego kada smo izašli van. Našli smo se, pričali i shvatili da smo stvoreni jedno za drugo. Zajedno smo vježbali, hodali po Marjanu, hodali po Jarunu, vozili bicikle, a po danu smo prehodali minimalno po 20-30 km", rekao je ranije za RTL. 

Pročitajte više