Vjenčanje milijardera (36) i manekenke trajalo je 4 dana. Svi pričaju o vjenčanici

Foto: Profimedia/Instagram

Osnivač brenda Pretty Little Thing milijarder Umar Kamani (36) i model Nada Adelle (31) vjenčali su se na jugu Francuske. Svadbeno slavlje trajalo je četiri dana i održane su dvije ceremonije. 

Slavlje je počelo u četvrtak partijem dobrodošlice za goste. U petak je bilo vjenčanje na kojemu su bile brojne zvijezde, dok je u subotu održano tradicionalno indijsko vjenčanje. Nedjelja je rezervirana za opušteno roštiljanje. Strani mediji pišu da je na vjenčanje potrošeno 20 milijuna eura.

Spektakularna vjenčanica

Za vjenčanje koje je bilo u petak Nada je odabrala vjenčanicu brenda Dior, koju je za nju kreirala Maria Grazia Chiuri. Nada nije željela da vjenčanica ima previše ukrasa. 

"Htjela sam da vjenčanica sama po sebi bude detalj - dekolte, kroj, linije... Zamislila sam haljinu koja će biti bezvremenska, utjeloviti gracioznost i uzvišenost koje su uvijek u trendu. Djelomično me inspirirala jedna crna haljina Grace Kelly", rekla je Nada.

Dok je Nada hodala do oltara, Bocelli je pjevao pjesmu The Prayer. "To je trenutak o kojem svaka djevojčica sanja, ali ovo je zaista bila bajka - vjenčanje s toliko stila, na takvoj lokaciji i, naravno, za muškarca iz snova", izjavila je Nada za Vogue Arabia. 

Tko je od slavnih bio na vjenčanju?

Tijekom četiri dana slavlja u Francuskoj su se zbog Umara i Nade okupili brojni poznati - Naomi Campbell, Tessa Thompson, Christina Milian, Tamara Kalinić... U petak na partiju pjevali su Mariah Carey i Andrea Bocelli. 

Par je prvi put viđen zajedno 2020. godine, a zaručili su se 2021. Tada je Umar unajmio opernu kuću u Monte Carlu, ukrasio je bijelim ružama te uposlio 25 glazbenika da odsviraju pjesmu Beauty and the Beast. 

Pročitajte više