"Vjetar mu je bacao tijelo po vodi": Snimljeni zadnji trenuci srpskog repera?

Foto: Instagram

NA DRUŠTVENIM mrežama pojavila se snimka koja navodno prikazuje posljednje trenutke srpskog repera Dalibora Andonova Grua, koji je poginuo u ponedjeljak popodne u Zemunu tijekom kitesurfinga.

"Mislim da sam, sasvim slučajno, snimio pokojnog Grua kako vozi kite na Dunavu kod Zemuna", napisao je autor videa na Facebooku.

Gru je prema pisanju srpskih medija ušao u Dunav kako bi spakirao opremu.

"Tada je puhnuo jak vjetar i podigao ga zajedno s padobranom na visinu od 10 metara. Jak vjetar nosio ga je kroz Dunav gotovo 300 metara! Nesretni Gru nije se mogao izboriti s jakim udarima vjetra i zbog toga je vise puta svojim tijelom udario u vodu što je i bilo pogubno za njega", rekao je svjedok nesreće za Blic.

Kako piše srpski Alo, Gru je cijeli dan pokušavao okupiti društvo za kitesurfing, iako vrijeme nije bilo pogodno.

"Supruga i ja smo plovili zbog valova jer volimo ekstremnije vremenske uvjete. Oko tri sata puhao je jak vjetar pa je vrijeme za plovidbu bilo idealno. Ispred nas na 150 do 200 metara vidjeli smo paraglajder i crveni gumeni čamac. Odjednom, sa strane Pupunovog mosta puhnuo je snažan sjeverni vjetar. Doslovno u roku od 10 sekundi vidjeli smo kako vjetar diže čovjeka i onda ga udara u vodu. Bio je to ozbiljan pad, izgledalo je kao da je automobil s visine pao u vodu jednom, uzletio pa pao još jednom", ispričao je vlasnik privatnog broda Vladimir Polča za Blic

Gru je prilikom vožnje kitea upao u vodu oko 15:20, a izvukli su ga prijatelji. Iako je odmah pozvana hitna pomoć, liječnici su mogli samo konstatirati njegovu smrt, pišu srpski mediji.

Pročitajte više