Vlatka Grakalić je otpjevala najveće hitove Srebrnih krila: "Svi su znali tekstove"

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/HRT

VLATKA GRAKALIĆ otpjevala je najveće hitove Srebrnih krila.

Ljubav je za ljude sve, Dugo sam te čekala ili, primjerice, Božić dolazi pjesme su koje su obilježile hrvatsku glazbu devedesetih. A te pjesme obilježio je Vlatkin glas. U bendu je bila od 1994. do raspada 1999. godine.

"Mislim da ljudi imaju nostalgiju za takvom vrstom glazbe. To je nešto što je u tom trenutku bilo in. To su svi voljeli, u tome nema ništa loše. I znam da su svi znali sve tekstove", rekla je jednom prilikom za Red Carpet Vlatka koja je preminula u 48. godini nakon kratke i teške bolesti.

Nakon smrti Mustafe Ismailovskog Muca, s kojim je Vlatka bila i u vezi, Srebrna krila su se raspala. Muc je umro na Silvestrovo, prije početka gaže u Makarskoj, a članovi benda su odlučili njemu u čast održati taj koncert. Bio je to posljednji zajednički koncert Srebrnih krila.

"Kad izgubiš čovjeka koji ti je drag i s kojim si povezan na sve moguće načine, privatno i poslovno, normalno da si izgubljen. Teško mi je bilo, jako", rekla je jednom.

Vlatka se nedugo nakon toga preselila u Španjolsku gdje je nastupala s cover grupom Sunny Way. 2008. godine nastupala je i na Dori s pjesmom Kaži mi.

Nakon Španjolske život ju je odveo u Norvešku, točnije u Oslo. Tamo se zaljubila i zasnovala obitelj te živjela do svoje smrti.

Pročitajte više