Vlatka u dramatičnoj objavi izvrijeđala Dikana, nazvala ga monstrumom i ustašom

Foto: Instagram

NAKON što se posljednjih dana prilično aktivirala na društvenim mrežama komentirajući predsjedničke kandidate, Vlatka Pokos je podijelila i jednu osobnu objavu u kojoj se nimalo laskavo osvrnula na svog bivšeg muža Josipa Radeljaka. Dikana je, između ostalog, nazvala "bijednim tipom" i "zlim starcem", spomenula je njegove političke preferencije te ustvrdila da on o njoj širi "degutantne laži". Nakon toga je spomenula njegovu kćer Lanu koju je nazvala "svemirskim razlogom njihova nesretnog susreta".

"Jedan bijedni, zli, usamljeni starac koji je iz nekog nedokučivog svemirskog razloga imao tu sreću da me ikada dotakne i zove svojom, otkako sam ga zbog njegove sotonske zloće ostavila, prosipa degutantne laži i uvrede na moj račun posljednjih dana, iziritiran samim mojim postojanjem. Iziritiran mojom ljepotom i hrabrošću da govorim istinu", započela je. 

U nastavku je spomenula i Dikanov brak s glumicom Bebom Lončar, ali i njegove političke stavove. 

"Ljigavi, bijedni tip koji se davnih dana zaljubio u jednu prekrasnu Srpkinju, svjetsku klasu, nedostojan jednog njezinog pogleda. Predivna žena kojoj je pokušao uništiti život, iako mu je podarila sina. Isti tip bio je velika Jugoslavenčina, družio se s intelektualnom elitom u Maderi u Beogradu i slično. Tada je to bilo moderno. Ista Jugoslavenčina pretvorila se u najvećeg ustašu, iako se do 1991. nazivao Jugoslavenom. Za razliku od mene, malene Hrvatice, što sam oduvijek bila i ostala", napisala je. 

Veći dio objave posvetila je i Radeljakovoj kćeri Lani, koju je odgajala dok je bila s njim u braku i nikad nije skrivala koliko se vezala za nju. 

"Svemirski razlog našeg nesretnog susreta bila je jedna malena, prelijepa djevojčica, koja je izgubila majku. S ljubavlju i totalnom posvečenošću, odgajala sam je šest godina; najljepših u mome životu. I da, prekrasno sam je odgojila, ponosna sam na nju... U mome srcu i mojoj duši ona je još uvijek moja malena djevojčica, još uvijek moja duša pati i plačem za njom. Puno češće nego sto je monstrum koji joj se naziva ocem, u stanju shvatiti. Ja nju volim i ona to zna. Ona je moje jedino dijete i znam da osjeća koliko je volim. Ona zna. Sve te ružne rijeci koje sluša od svoga oca dugih 12 godina, ne mogu zatrovati njeno nježno i čisto srce. On ne razumije da ne može pobijediti ljubav. On ne zna što je ljubav. Ili, ne bojati se ničega. Ni smrti", poručila je Vlatka. 

Mnogi su je njeni pratitelji podržali i ostavljali joj suosjećajne poruke u kojima su izrazili nadu da će je Lana jednog dana potražiti, ali nije svima sjela njena poruka. 

"Zašto iznosiš prljavo rublje u javnost i spustaš se na tu razinu? To recimo radi Severina s djetetom I iskreno je degutantno. I kakve imaju veze ustaše s tobom I Radeljakom? Zašto politiku miješaš sa nečim što je potpuno različito? Na kraju krajeva ako baš hoćemo i ustaše su ljudi . Pusti politiku I zadrži uspomene za sebe, ne za javnost. Ostani lijepa I ne budi puna gorčine, ne stoji ti", poručila joj je jedna pratiteljica podsjetivši tako da je upravo Vlatka prije nekoliko dana spočitnula Severini kako javno iznosi probleme vezane za svog sina. 

Pročitajte više