Vlatka Pokos Severini zamjera samo jedno: "To ne pomaže ni njoj ni njenom sinu"

Vlatka Pokos Severini zamjera samo jedno: "To ne pomaže ni njoj ni njenom sinu"
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

VLATKA POKOS je podržala Severinu nakon što se saznalo za presudu prema kojoj njen sin, kojeg je dobila u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, mora prijeći živjeti kod oca, no u novoj je objavi na Instagramu otkrila da se ni s pjevačicom ne slaže u potpunosti.  

"Vrlo emotivno sam doživjela Severininu situaciju i presudu kojom su joj značajno smanjena roditeljska prava i koju i dalje smatram duboko nepravednom i drastičnom. Iako Severina i ja nismo bliske, niti smo razgovarale godinama, neprestano sam razmišljala o njoj i njenom sinčiću i koliko boli izgubiti svakodnevnu prisnost, nježnost, fizički kontakt s malenim voljenim bićem", napisala je Vlatka prisjećajući se i vlastitih iskustava. 

No istaknula je da Severini ipak zamjera neke stvari. 

"Mislim da nitko ne sumnja u njenu ljubav prema sinu, ali pretjerano izlaganje javnosti svakako nije zdravo za dijete. Severina mora shvatiti da njoj i njenom sinu neće pomoći niti ulica, niti javnost, niti mediji. Mislim da si takvim potezima smanjuje šanse za povratak skrbništva i povrjeđuje svog sina, koji zna čitati i ide u školu, komunicira s drugom djecom...", nastavila je ona. 

Dodala je da se ne slaže s izlaganjem djece javnosti čak ni kad je riječ o anonimnim ljudima, ali i da se nada da će Severina i Popović pronaći zajednički jezik zbog dobrobiti djeteta. 

"Nikad se nisam i neću slagati s pretjeranim izlaganjem djece javnosti, čak i kad se radi o anonimnim ljudima (društvene mreže). Vrlo sam emotivna i strastvena, ali i dovoljno razumna da znam da u ovakvim situacijama pomaže jedino razum i pristojna komunikacija sa svim akterima koliko god teško bilo. Sigurna sam da joj je dijete najveće blago i blagoslov i dokazala je to predavši ga ocu da bi ga poštedjela dodatne boli. Nisam ljubomorna, nisam mrziteljica Severine, iskreno joj od srca želim da sudjeluje ravnopravno u životu svoga sina. Nikad nisam negirala prava oca u ovoj situaciji. Drago mi je sto s druge strane dolaze pomirljivi tonovi i želim im da zajedno uspješno riješe ovu situaciju na dobrobit malenog.Bez medija i bez javnosti, koliko je to moguće."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara