Vodimo vas na Los Ninos de los Ojos Rojos

DJEČACI CRVENIH OČIJU (Los Ninos de los Ojos Rojos), koji dolaze iz španjolskog Caceresa, sutra će, 23. ožujka održati veliki koncert u zagrebačkoj Močvari. Budući da su već odsvirali više od 600 koncerata na brojnim festivalima, dobar provod je zajamčen.

U Zagreb su sletjeli prije nekoliko dana i već su nastupili u Bihaću i Banjoj Luci. Oba koncerta su prošla fantastično, a publika ima samo riječi hvale. Da ponovimo, Los Ninosi su izdali tri albuma "Venge Enseguia", "Los Hijos del Humo" i "Los Veo Todo Claro". Nastupali su na festivalima diljem Europe pa čak i dijelili stage s Asian Dub Foundationom, a klincima u Senegalu poklonili su 50.000 eura koje su dobili prodajom reketa Rafaela Nadala. Sutra imaju zakazano druženje sa studentima španjolskog jezika na Filozofskom fakultetu.

Najbržim čitateljima Indexa koji na index.nagrada@gmail.com pošalju mail naslovljen "Los Ninos - ulaznice" ili "Los Ninos - CD", u kojemu će navesti svoje osobne podatke i točan odgovor na pitanje "Što u prijevodu znači Los Ninos de los Ojos Rojos?", poklanjamo 10 ulaznica i dva CD-a "Lo Veo Todo Claro". Dobitnici će biti obaviješteni mailom.

Pročitajte više