Voditelj Vicko: Na parkingu u Zagrebu zaskočila su me dva brkata grmalja

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

RADIJSKI VODITELJ Trpimir Vicković Vicko podijelio je na svom Facebook profilu neugodnu situaciju koja mu se dogodila na jednom zagrebačkom parkiralištu.

"Izlazim iz jednog zagrebačkog lokala, preda mnom se bahato parkira na mjesto predviđeno za invalide automobil ZG registracija bez vidljivo istaknute oznake invalida, iskoče dva tamnoputa brkata grmalja...a ja zaboravio na trenutak da više nisam tako tjelesno moćan pa se stadoh i zagledah u tu dvojicu dilbera", započeo je.

Izlazim iz jednog Zg lokala, preda mnom se bahato parkira na mjesto predviđeno za invalide automobil ZG registracija bez...

Objavljuje Trpimir Vicko VickovićSrijeda, 20. srpnja 2022.

"Što je, što gledaš, ako si peder, ne gledaj...dobaci mi jedan od njih u prolazu pa se postavi u borbeni položaj... nije domaći, nije sa Balkana, nije sigurno... A ja ću na to da je ovo zemlja u kojoj imam pravo gledati koga hoću pa makar bio i peder."

"Na tren mi je bilo žao što nisam mogao uzvratiti"

"Okrenem se i otšepusam dalje... i na tren mi bude žao što sam se razbolio i što više mu ne mogu uzvratiti jer sam pitomi koji je spreman u svakom slučaju stati pred divlje i reći im što ih ide."

"Djelićkom mozga sam počeo razmišljati o elektrošokeru, suzavcu ili sačmarici na krupnu sol, da novine pišu kako je miroljubivi ostarjeli voditelj upucao stranca koji je stao na invalidsko mjesto i psovao ga što ga gleda... iskreno, još uvijek me drži plan nabave legalnog oruđa za zaštitu", napisao je.

Pročitajte više