Voditeljica kojoj je bivši dečko unakazio lice sprema se za 400. operaciju

Foto: Instagram

VODITELJICA Katie Piper poručila je da je sretna što je živa dok se priprema za 400. operaciju u posljednjih 12 godina. 

Katie je 2008. godine izašla u javnost i pokazala kakve posljedice su ostale na njenom licu i tijelu nakon što ju je njezin bivši dečko Daniel Lynch napao sumpornom kiselinom.

12 godina kasnije, Katie se sprema 400. put otići pod nož, no otkrila je kako nikad ne gubi volju i da je sretna što je živa. 

"Možete to gledati tako da 400 operacija nije jednostavno podnijeti ili možete to prihvatiti i shvatiti da je izvanredno biti živ, jer žene koje su napadnute kiselinom u nekim drugim zemljama zapravo umiru", kazala je 37-godišnja Britanka za The Mirror. 

"U drugim zemljama nemaju adekvatnu medicinsku pomoć i lijekove, kao što mi imamo ovdje", pojasnila je. 

Katie, koja je majka dvoje djece, trenutno se oporavlja od posljednje operacije koju je imala prošlog mjeseca, a u kojoj joj je koža s lijeve ruke presađena na gornji kapak.

Podsjećamo, Katie je nakon napada oslijepila na jedno oko, a koža na licu bila joj je potpuno spaljena, a godinu i pol nije se pojavljivala u javnosti. Danas o svemu tome otvoreno govori, kako bi se taj problem u svijetu riješio i kako bi pomogla drugim djevojkama koje su doživjele takvu vrstu napada ili neki drugi vid zlostavljanja u vezi. 

Pročitajte više