Voditeljica objavila video u kojem je Brand pita smije li spavati s njenim kćerima

Screenshot: YouTube

VODITELJICA Vanessa Feltz tijekom svog TalkTV Showa prikazala je isječak intervjua s Russellom Brandom u kojem je glumac ponovno imao bizarne izjave. Naime, Vanessa je 2006. gostovala u njegovoj emisiji, a Russell ju je upitao može li se seksati s njom ili njezinim kćerima.

"Mogu li to obaviti ili s tobom ili s tvojim kćerima?" upitao ju je Russell, na što je ona naravno rekla "ne, ne možeš". "Hajde, neke od njih su odrasle. Imaš dvije kćeri, a ja ne mogu dobiti nijednu", odgovorio joj je Russell.

"Kada budeš imao svoje kćeri, znat ćeš zašto sam to rekla", kazala je Vanessa, na što je Russell kroz smijeh odgovorio: "Pa, s njima neću spavati." Po izrazu lica jasno je da je Vanessi bilo vrlo neugodno tijekom tog razgovora.

"Bila sam u neugodnoj poziciji"

Sada se, nakon što je Russell optužen za silovanje, prisjetila tog njihovog razgovora.

"Jako je neugodno kada si gost u nečijoj emisiji, pogotovo kada je puno njegovih fanova u publici. Bila sam u neugodnoj poziciji, nisam znala trebam li se pretvarati da je smiješno i smijati se s ostalima ili ustati i otići.

Ali znam da sam tada bila duboko povrijeđena, kao što sam i sada, u vezi toga da on govori da želi imati seks sa mnom i s mojim kćerima. Jedna od mojih kćeri tada je imala 15 godina", rekla je Vanessa u emisiji koja se emitirala ovoga tjedna.

Podsjetimo, glumac Russell Brand optužen je za silovanje, seksualni napad i zlostavljanje četiriju žena, prema zajedničkoj istrazi londonskog Sunday Timesa, Timesa i Channel 4 Dispatchesa - a jedna od njegovih tužiteljica navodno je u to vrijeme imala samo 16 godina. On sve demantira.

Pročitajte više