Voditeljica se skoro rasplakala kad je čula priču gledateljice koja se javila u eter

Screenshot: ITV

BRITANSKA voditeljica Holly Willoughby skoro se rasplakala kad je čula pitanje voditeljice koja je nazvala u jutarnju emisiju This Morning te otkrila da je doživjela spontani pobačaj tijekom samoizolacije.

U emisiji je gostovala psihologinja Emma Kenny koja je gledateljima nudila savjete kako se nositi s anksioznošću i ostalim psihičkim poteškoćama uzrokovanim izolacijom zbog koronavirusa. Nazvala je gledateljica imena Sarah čija je priča ganula voditeljicu

"Sljedeća na liniji je Sarah", rekla je Holly pa zatim zastala kad je pročitala o kojoj temi Sarah želi govoriti. "Oh, Sarah, tako mi je žao. Upravo sam pročitala prvu rečenicu, prolaziš kroz teško razdoblje. Želiš li sama ispričati svoju priču", upitala ju je, na što ju je gledateljica zamolila da ipak ona pročita umjesto nje.

"Tako mi je žao, jesi li dobro?" upitala ju je na kraju uzrujana voditeljica koju je ova tema veoma pogodila. 

"Mislim da je najgora stvar kod pobačaja to što, čak i ako imaš partnera uz sebe, osjećaš kao da je to nešto jako osobno. Teško je ljudima objasniti tugu i žalost kroz koju žena tad prolazi. Zato, uzmi u obzir da je ovo velik gubitak za tebe...", nastavila je odgovarati gledateljici psihologinja dok je voditeljica još uvijek djelovala veoma potreseno.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.