Voditeljica tijekom reklama napala kolegu, mikrofon ostao upaljen: "Ovo nema smisla"

Screenshot: Twitter

DRUŠTVENIM mrežama proširila se snimka nastala na televiziji Kopernikus TV K::CN. 

Tijekom reklamnog bloka mikrofon je ostao uključen pa se čulo kako je voditeljica napala kolegu iz tehničke službe. "Zašto me ne čuješ? Konstantno me ne čuješ ili ne slušaš ono što ti govorim. To stvarno više nema smisla. Zaista me uznemiravaš pred emisiju. Ako ti kažem deset puta, zovem te na telefon da mi uključiš kadrove. Ja pričam, šuti sad i slušaj me", čuje se na snimci.

"Kako nemaš komunikaciju s voditeljem? Kako nemaš komunikaciju sa mnom u studiju da mi pustiš emisiju? Koji put takvo nešto radiš? Uopće ne slušaš što ti govorim, trebamo početi emisiju. Jesi li me pitao jesmo li spremni? Ti se sada stvarno svađaš sa mnom? Koliko ti treba vremena da mi pustiš tri kadra? Prestani se praviti pametan i slušaj voditelja", dodala je voditeljica i rasprava je završila. 

"Prvo sam pogledao video bez zvuka pa mi nije bilo jasno čemu se čudite", "Haha, ovo je sigurno pustio namjerno da ocrni kolegicu", "Ajme, koja blamaža", "Tko radi, taj i griješi", "To se zove osveta", neki su od komentara ispod videa. 

Pročitajte više